✔ Akkoord

Château Le Grand Moulin - Blaye Côtes de Bordeaux 2016

Medaillekanon uit Bordeaux voor slechts 7,49 per fles!

Château Le Grand Moulin - Blaye Côtes de Bordeaux 2016

  • van 11,98
  • korting 37%
  • voor 7,49
Excl. € 5,95 verzendkosten
In winkelwagen
OR
Herinner mij later
Delen via WhatsApp

Share
Delen via WhatsApp
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Send to friend
Beschrijving

De Cuvée Prestige 2016 is een zeer indrukwekkende en smaakvolle wijn waar de geuren van rijp fruit als bramen en zoete kersen werkelijk het glas uitstuiven. In de smaak is de wijn zeer intens met indrukken van vanille, koffie en cederhout. De afdronk is magnifiek en zijdezacht. Een pure smaaksensatie die u niet mag missen! Deze wijn is nu op dronk, maar u kunt de wijn nog gerust bewaren tot 2023. Gemaakt van de druivensoorten Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec en Merlot.

Dit schitterende wijnhuis ligt op een prachtige locatie in Saint Aubin de Blaye in het hart van de appellation, beter bekend als Blaye Côtes de Bordeaux. Op een afstand van 50 kilometer ten noorden van Bordeaux, op de uitgestrekte heuvels aan de rivier de Gironde. Het wijnhuis heeft een lange geschiedenis die ver terug gaat in de vorige eeuw. In 1904 droeg het pand eerst de naam: Domaine du Grand Moulin en werd geassocieerd met kunstenaar en wijnhandelaar Gabriel Bruneteau. 

Naast wijn werd er op het landgoed ook verschillende landbouw bedreven en ging het landgoed over van generatie op generatie. Vandaag de dag wordt het wijnhuis nog steeds beheerd door dezelfde familie met in het midden partner en wijnproducent Jean François Reaud. Jean François heeft meerdere partnerships in Bordeaux waarmee hij nauw samenwerkt om advies en technische begeleiding te geven om zo prachtige kwaliteitswijnen te produceren.

De Cuvée Prestige 2016 is een zeer indrukwekkende en smaakvolle wijn waar de geuren van rijp fruit als bramen en zoete kersen werkelijk het glas uitstuiven. In de smaak is de wijn zeer intens met indrukken van vanille, koffie en cederhout. De afdronk is magnifiek en zijdezacht. Een pure smaaksensatie die u niet mag missen! Deze wijn is nu op dronk, maar u kunt de wijn nog gerust bewaren tot 2023.
Verzending: 1 werkdag
Burchten en Kastelen in Europa Groot formaat, rijk geïllustreerd en 416 pagina's
Burchten en Kastelen in Europa
  • voor 29,95