Wifi-stopcontact met temperatuursensor

Op afstand de temperatuur beheren

Normale prijs 69,99 Speciale prijs 39,95
Uw korting: 43%
Uitverkocht
SKU
20201027161993
Verzendkosten 5,95

Met deze Mill Wifi socket kunt u een oude verwarming ‘smart’ maken en het met wifi en de Millheat-app verbinden. Deze wifi-stopcontact heeft een geïntegreerde temperatuursensor waarmee u de temperatuur van uw verwarming overal kunt aanpassen in plaats van traditionele wifi-stopcontacten waarmee u alleen de verwarming kan aan- of uitzetten. Dit stopcontract is speciaal bedoeld voor producten met een thermostaat. De temperatuursensor meet de temperatuur in de kamer en laat dit zien in de gratis Millheat-app. Zo kunt u makkelijk de temperatuur in huis regelen op afstand.

  • Mill Wifi socket
  • Wifi-stopcontact voor het op afstand bedienen van uw verwarming
  • Met een temperatuursensor
  • Werkt met de gratis Millheat-app

Geschikt voor:  
Mill WiFi Socket is van toepassing op alle soorten verwarming met een mechanische thermostaat en de meeste producten met elektronische thermostaten. Voor een veilig gebruik van dit product, moet u ervoor zorgen dat uw type verwarming zonder toezicht kan worden gebruikt. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw verwarming voordat u deze aansluit op Mill WiFi Socket. Mill WiFi Socket is compatibel met alle Millheaters met uitzondering de verwarmingsseries die niet zonder toezicht mag worden gebruikt; Mill convectiekachels en ventilatiekachels.

Te bedienen met de Millheat App:

Met de Millheat app kunt u deze Mill verwarming altijd en overal bedienen, met één druk op de knop. Stel een schema in en de temperatuur wordt automatisch naar uw wens geregeld. Per ruimte kunt verschillende temperatuur instellen; handig voor als u bijvoorbeeld graag in een iets koelere slaapkamer slaapt.

 

Specificaties:

  • Merk: Mill
  • Product: Wifi-stopcontact
  • Maximale capaciteit: 2x 300W
  • Geschikt voor: Verwarming met mechanische thermostaat en elektronische thermostaten
  • In combinatie met: Millheat-app. Gratis te downloaden

Gebruik in België:
Voor gebruik van de wifisocket in België is er een aparte adapter (randaarde naar penaarde) nodig aangezien de stekker van de socket alleen geschikt is voor stopcontacten met randaarde.

Laatste voorraad: direct leverbaar
Back to top