OneDayOnly wijndeals
Elke week vindt u onze nieuwste weekwijnaanbieding in de NRC. Bovendien brengen wij u wekelijks op vrijdag om 11:00 uur op de hoogte van de nieuwste wijnaanbieding via een nieuwsbrief. Geregeld hebben wij extra wijnaanbiedingen die wij ook per mail toesturen. Wanneer u zich inschrijft op de nieuwsbrief, bent u dus altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwe wijnaanbiedingen.

U kunt een grote variëteit aan wijnen verwachten zoals knisperfrisse sauvignons, volle chardonnays, fruitige grenaches en krachtige barolo’s – uit verschillende landen. Allen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Een wijnaanbieding is minimaal 7 dagen lang te koop, maar let op! Als er veel klanten bestellen, kan het zijn dat we uitverkocht raken want de beschikbaarheid is soms beperkt.

Alcohol wetgeving (wijziging - juli 2021)
OneDayOnly staat achter de wetgeving en regels voor de verkoop van aldoholhoudende dranken, die zijn bedoeld om alcoholmisbruik tegen te gaan. We laten u graag genieten van een glas goede wijn maar nemen ook onze verantwoordelijkheid.

OneDayOnly verkoopt geen alcohol aan minderjarigen. Wij scharen ons daarom achter de campagne NIX18, om zo alcoholverkoop aan minderjarigen te voorkomen.

Wat betekent dat voor u?
Om ons ervan te verzekeren dat u meerderjarig bent, wordt uw leeftijd gecontroleerd. Bij het bestellen vragen wij een bevestiging dat u 18 jaar of ouder bent en als u uw wijnen in ontvangst neemt, zal de bezorger u mogelijk vragen een geldig identificatiebewijs te tonen. Zo houden wij ons aan de wet- en regelgeving en kunt u genieten van uw wijn.

Back to top