✔ Akkoord

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van OneDayOnly. U kunt de ervaringen en beoordelingen van onze klanten hier lezen of doorklikken naar de pagina van Kiyoh.

Recentste beoordeling:
vandaag
Totaalscore:
8.4
  • 293 beoordelingen (totaal)
  • 91% beveelt dit bedrijf aan
  • piet hardinxveld-giessendam 11-11-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
     

    goede kwaliteit, goede service

    De kwaliteit van de aangeboden en door mij bestelde wijn is goed. Uw verwerking van de order snel en accuraat!

  • Kees Huber Amsterdam 08-11-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    mooie wijn en snelle levering

    Goede aanbieding , prachtige wijn voor een mooie prijs,

  • g.r. zandvoort 08-11-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
     

    prima levering, lekkere krachtige wijn

    prima

  • Bert Capelle aan den IJssel 07-11-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
     

    (H)eerlijke stevige wijn met potentie

    De eerste slok was al een grootse ervaring! Mond vol met expressieve smaken welke alle papillen beroerde. Daarna begon de smaakexplosie zich te vormen en kreeg ik er een heerlijke smaak en afdronk voor in de plaats. Prima wijn en uitstekende aankoop!

  • Simon 's-Hertogenbosch 06-11-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
     

    Prima

    1 probleem - bestelling van regenbroek - blijkt te groot, ruilen / terugzenden niet duidelijk.

    Reactie

    Beste Simon, U kunt bij ons kleding altijd kosteloos retour zenden of indien beschikbaar omruilen. Graag even contact opnemen onder vermelding van uw ordernummer via: klantenservice@onedayonly.nl of telefonisch via: 088-5720111. Wij vernemen graag van u. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly

  • Eveline Breda 05-11-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
     

    Info en Verzending en levering klopten precies!

    Info, verzending en levering klopten.

  • T Venlo 05-11-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    Prima service

    Snelle levering

  • Fred Mampuys Enschede 04-11-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
     

    goede kwaliteit wel wat later verzonden dan ik verwachtte

    goede kwaliteit wel wat later verzonden dan ik verwachtte

  • Anneke Zoetermeer 04-11-2019 Aanbeveling:
    Beoordeling
    1
     

    Door het bezorgproces zijn de pantoffels nog steeds niet geleverd.

    We hadden drie producten in èèn bestelling geplaatst die alle drie afzonderlijk zijn geleverd. Slechts één productlevering is via de mail aangekondigd. De levering van de pantoffels duurde zo lang dat wij inmiddels met vakantie waren, maar hierover kregen wij geen bericht. We konden dus ook niet aangeven dat we er de komende weken niet waren. Bij de PostNL locatie worden de goederen al na een week teruggestuurd naar de leverancier dus nu moeten we maar zien hoe we onze spullen in huis krijgen.

    Reactie

    Geachte mevrouw Duine, Het klopt dat onze artikelen vanaf verschillende distributiepunten aan u zijn verzonden. In dat geval heeft dit inderdaad geresulteerd in 3 verschillende zendingen. Het spijt ons dat de pantoffels te laat zijn geleverd. Deze zijn inmiddels keurig bij ons retour gekomen. Wij zullen morgen de pantoffels opnieuw aan u versturen en de verzendgegevens met u delen. Vanwege het ontstane ongemak zullen wij u nog een extra presentje toezenden. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly

  • Bas Geldrop 31-10-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
     

    Prima winkel voor leuke wijnaanbiedingen.

    Voor de verwende consument is de bezorging even wennen maar de wijn smaakt er zeker niet minder door.

  • Marcel Capelle ad ijssel 29-10-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    Snelle levering maar ook heel fijne after sales!

    De wijn smaakte niet zoals verwacht nav de omschrijving. Snelle en adequate afhandeling.

  • Martin Smitt Westbroek 14-10-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    5
     

    goed maar moeizaam

    die bestelde Barolo is prima; maar voor die bestelling per computer ben ik ruim een uur bezig geweest . Dan klopte het wachtwoord niet, dan hoorde mijn mailadres niet bij mijn wachtwoord. Kortom een ramp, die site. Uiteindelijk telefonisch besteld.

    Reactie

    Geachte meneer Smitt, Dank voor uw beoordeling. Het spijt ons dat het u veel moeite heeft gekost de bestelling in orde te maken. Indien u even een mail stuurt aan: klantenservice@onedayonly.nl met uw mailadres, zullen wij uw account even resetten en u een nieuw wachtwoord sturen. U kunt overigens ook altijd een bestelling plaatsen zonder in te loggen in uw account. Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website. Deze website zal de gebruikerservaring aanzienlijk moeten verbeteren. Voor overige vragen of opmerkingen kunt u ons ook altijd bereiken via: 088 572 01 11. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly

  • Sjef Oss 08-10-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    Prima

    Goede drinkbare wijnen voor een redelijke prijs.

  • Co Castricum 03-10-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
     

    Makkelijk, snel en goed.

    Geen aanvulling

  • Jan Maastricht 25-09-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
     

    correcte , stipte afhandeling

    alles prima verlopen ; wijn nog niet geproefd

  • Willem Den Haag 16-09-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
     

    wijnlevering gaat snel

    de levering van wijn geschiedt snel van andere producten laat dit helaas nog wel eens te wensen over, dat kan m.i. nog worden verbeterd. Maar als iets niet goed is wordt zonder problemen het product omgewisseld of geld teruggestort

    Reactie

    Geachte heer/mevrouw, Dank voor uw positieve beoordeling. Graag reageren wij nog op uw opmerking over de langere levertijd van sommige artikelen. De langere levertijd op product aanbiedingen valt namelijk te verklaren omdat wij een groot gedeelte van ons productassortiment na afloop van een verkoop pas inkopen. Hierdoor houden wij de logistieke en voorraadkosten zo laag mogelijk en kunnen wij de beste actieprijzen calculeren voor onze klanten. Een nadeel is wel dat de levertijden hierdoor inderdaad kunnen oplopen, maar wij proberen altijd zo goed mogelijk de juiste levertijdsindicatie te communiceren. Mocht u verder nog vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 088 - 572 01 11 (tussen 08:00 - 19:45) of per mail via klantenservice@onedayonly.nl Met vriendelijke groeten, Team OneDayOnly

  • JJ Beijerbergen Bodegraven 13-09-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    Hele goede prijs/kwaliteit verhouding!

    Andermaal een prima wijn en snelle service!

  • Joke Amsterdam 09-09-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    altijd kwaliteit en goede service.

    snelle levering goede kwaliteit goede prijs

  • Ab Waasdorp Den Haag 05-09-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
     

    Kwalitatief goede producten voor een prachtige prijs. Aanrader!

    De afgelopen jaren regelmatig artikelen besteld. Zelden teleurgesteld. Dat geldt voor allerlei producten: ook met de wijnen heb ik goede ervaring. Ik blijf klant!

  • Regina E. Soest 05-09-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    Mooie wijnen voor een gunstige prijs én met het gemak vanuit huis.

    Als ik niet bang was voor alcohollisme zou nog meer nuttigen.

  • Herman Romer Rotterdam 30-08-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    Uitstekend

    Elke bestelling werd in het algemeen tijdig en snel geleverd. Geen klachten daarover. De wijn is overigens doorgaans van prima kwaliteit. Ga zo door!

  • JP Steenwijk 28-08-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    Uitstekende wijn en voortreffelijke service !

    Prima wijnservice !

  • Anton Oosterbeek 28-08-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    geen klachten. Alles loopt zoals het hoort

    Vlotte levering. Prettige prijzen vooral als gepensioneerde.

  • Frits Veenendaal 26-08-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
     

    Goed product, gratis en snel bezorgd!

    Zo nu en dan eens een interessante wijn voor een mooie prijs: OneDayOnly.

  • C van Groeningen Bunnik 23-08-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
     

    In het algemeen goed

    Laatste zending 2x over moeten bellen

  • Gerard Wassenaar 23-08-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    Prima service

    Snelle levering van bestelde goederen op aangegeven tijdstip.

  • Eric OVERASSELT 24-07-2019 Aanbeveling:
    Beoordeling
    6
     

    Snel geleverd

    Helaas. De eerste en tot nog toe enige geopende fles uit 2001 was zeer teleurstellend en proefde over de houdbaarheidsdatum. Heb op basis hiervan twijfels over de overige 5 flessen.

    Reactie

    Geachte heer/mevrouw, Dank voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat de wijn niet goed is. Helaas kan dit wel eens gebeuren met wijn. Wij adviseren u om altijd contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij naar een gepaste oplossing kunnen kijken. Denk bijvoorbeeld aan het omruilen van alle flessen of een andere vorm van compensatie. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 088 - 572 01 11 (tussen 08:00 - 19:45) of per mail via klantenservice@onedayonly.nl Wij horen graag van u. Met vriendelijke groeten, Team OneDayOnly

  • Leo Lauwaars Maassluis 18-07-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    Aflevering conform afspraak precies op tijd; smaak is in lijn met het aanbod en bevalt ons goed.

    De samenvatting is zodanig dat verder uitspinnen niet meer bijdraagt.

  • Harrie Jonk Purmerend 15-07-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
     

    Snelle service en vriendelijk mensen.

    De wijn is uitstekend. Kwaliteit uitstekend En een goede service. Groetjes Harrie Jonk

  • Fred Hilversum 12-07-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
     

    Betrouwbaar, snel en correct

    Al diverse malen uiteenlopende zaken besteld, zonder uitzondering tot tevredenheid.

  • Loek Amstelveen 12-07-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
     

    snelle service

    goede wijn

  • W. Hout 08-07-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    Prima wijn voor een mooie prijs.

    Ik heb nu meerdere malen wijn besteld via OneWineOnly. Met één uitzondering zijn de wijnen me altijd goed bevallen. Men levert goede wijnen voor een prima prijs. Levering is altijd binnen een aantal dagen en omdat ik een account heb, is levering ook gratis.

  • J.J. Schakel Maassluis 04-07-2019 Aanbeveling:
    Beoordeling
    4
     

    Erg slecht

    Zie onderstaand mail verkeer en telefonische contact: Goedendag, Begin weer van voor af aan: 31 mei 2019 een bestelling gedaan bij jullie. Het betrof een scheerkist ad. € 154,95 incl. verzendkosten. (vind ik nogal een bedrag) De levertijd bedraagt vier tot zes dagen. Het is een cadeau voor mijn zoon die op 1 juni 2019 21 jaar wordt. Ik was dus al te laat. Maar ach het ziet er goed uit. Op 6 juni 2019 (helemaal niets van jullie gehoord, annuleer ik de bestelling) Wat schetst mijn verbazing? Op 11 juni 2019 wordt de scheerkist afgeleverd. 12 dagen te laat. De kist ziet er prima uit. We besluiten deze te houden. In de kist zit echter een briefje met de volgende tekst: 'Door een productiefout is de scheerkwasthouder die u in de scheerkist aantreft niet de juiste. U treft daarom in deze doos nog een andere scheerkwasthouder aan. Er zit echter helemaal geen scheerkwasthouder in de scheerkist. Dit heb ik telefonisch gemeld bij Juliette van jullie klantenservice op 18 juni 2019. Het is nu 25 juni 2019 en nog niets gehoord. Laat me weten wat jullie van plan zijn te doen. Overigens heb ik helemaal geen bezwaar als jullie die vier tot zes dagen fors overschrijden maar geef het dan tenminste door aan de klant. Ik ga ervan uit voor het einde van deze week iets van jullie te horen. Met vriendelijke groet, Jan Schakel

    Reactie

    Geachte meneer Schakel, Het spijt ons dat de communicatie rondom deze order gebrekkig is geweest. Wij hebben de leverancier verzocht u zo snel mogelijk een nieuwe scheerkwasthouder toe te zenden. Zou u ons op klantenservice@onedayonly.nl nog willen laten weten of en wanneer u deze ontvangen heeft? Wij zullen nog even contact met u opnemen voor een vorm van compensatie. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly

  • Lucienne Boots Landgraaf 27-06-2019 Aanbeveling:
    Beoordeling
    2
     

    Slechte bezorging

    Bezorging zou plaats vinden op zaterdag tussen 15.15 en 17.45 uur. Was vanaf 14.30 uur thuis. Geen bezorger geweest en ook geen kaartje in de bus gevonden dat ze me gemist hadden. Kon ook niet want ik was thuis. 's Avonds mail ontvangen met mededeling dat het pakker om 17.18 uur was aangeboden, maar er niemand thuis was. Dat kan absoluut niet kloppen. Er heeft bij mij niemand aangebeld. Dit is de 2e keer dat er problemen met de bezorging zijn. De wijn is prima, maar de slechte bezorging vergalt veel. Zal nog 1x een bestelling bij jullie plaatsen, maar als die ook niet goed gaat zal ik geen klant meer willen zijn.

    Reactie

    Geachte mevrouw Boots, Het spijt ons dat Post NL zegt een bezorgpoging te hebben gedaan terwijl dit niet het geval kan zijn geweest. Wij hebben hierover inmiddels een officiële klacht ingediend bij Post NL, zodat dit bij een volgende bestelling niet meer zal gebeuren. Indien u in de toekomst problemen heeft met de bezorging, kunt u altijd contact met ons opnemen via: klantenservice@onedayonly.nl of 088 572 01 11. Wij zullen dan altijd zorg dragen voor een oplossing. Met vriendelijke groeten, Klantenservice team OneDayOnly

  • Ninke Tull en 't Waal 24-06-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
     

    Prima

    Makkelijk bestellen, makkelijk betalen en snel geleverd.

  • Joke AMSTERDAM 20-06-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
     

    Bestelling ging goed, aflevering met haperingen.

    Bestelling ging goed, aflevering haperde...

  • Bob Ede 15-06-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    Waar voor je geld

    Goede artikelen, die snel geleverd worden. De prijs is aantrekkelijk.

  • Jan Amsterdam 10-06-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    Klantvriendelijk en oplossingsgericht zonder gedoe.

    Ik koop al een paar jaar hier tot volle tevredenheid. Als er toch eens een keer iets misgaat wordt dat soepel en vooral klantvriendelijk opgelost zonder lange verhalen, maar met optimaal resultaat!

  • Leonie Utrecht 06-06-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
     

    Altijd lekkere wijn

    Ik bestel regelmatig en het is nog nooit mis gegaan. Altijd goede wijn

  • eric eppegem 06-06-2019 Aanbeveling:
    Beoordeling
    4
     

    valse reclame met korting

    de luchtbevochtiger van beuren die jullie met 41%korting verkopen staat aan bijna dezelfde regulier prijs bij bol.com komt zelfs ginder goedkoper uit want er is gratis verzending,

    Reactie

    Geachte heer/mevrouw, Dank voor uw feedback waarin u aangeeft dat wij een onjuiste korting zouden weergeven. Wij hanteren altijd de adviesprijzen van onze leveranciers. De korting is altijd gebaseerd op de adviesprijs. Daarnaast geeft u aan dat u ergens anders een goedkopere prijs heeft gevonden. Wij zijn uiteraard erg benieuwd waar dit geweest is, zodat ons inkoopteam hiervan kan leren en kan overleggen met de leverancier. Kunt u contact met ons opnemen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 572 01 11 (elke werkdag van 08.00 tot 19.45 uur) of per mail klantenservice@onedayonly.nl Met vriendelijke groeten, Klantenservice OneDayOnly

  • Ad Bosch en Duin 31-05-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
     

    Bestelling volgens tijdschema afgewikkeld

    Goed

  • Jan Stein 24-05-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    grote variatie in aanbod, uitstekende prijs/kwaliteit

    goede en snelle service

  • Truus Venlo 24-05-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
     

    Prima service

    Doen wat ze beloven

  • Armand Maastricht 17-05-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    stipt op tijd

  • Driek Giethoorn 16-05-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Artikelen zijn bijna altijd echt voordeliger. Actie rode wijn Julienas NRC was uitstekende aanbieding.

    Verbeterpunten

    Geen wijnen meer aanbieden van Wijnvoordeel. Dat bedrijf gebruikt fake-prijzen. Kwaliteit-prijsverhouding is totaal uit balans

  • Ronald H.P. Hoorn 15-05-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    prima service m.n. als je reclameert of iets wilt wijzigen

  • H.G. Doesburg 10-05-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    correcte levering

    Verbeterpunten

    neen

  • Beijerbergen Bodegraven 10-05-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
  • Norbert Boxtel 03-05-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Keurig op tijd; goede wijnen; scherpe prijzen.

    Verbeterpunten

    Tot nu toe tweemaal één fles die "Kurk" had. Jammer! Laatste zending: de flessen zaten ondersteboven (dus verkeerd om) in de doos, dus met de kurk naar boven. Jammer dat je een geslaagd pakket niet kunt bijbestellen.

    Reactie

    Geachte heer/mevrouw, Vervelend om te vernemen dat twee wijnen kurk hadden. Wij willen u vragen om per mail of telefonisch contact met ons op te nemen en uw ordernummer door te geven, zodat wij u een oplossing kunnen aanbieden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 572 01 11 (elke werkdag van 08.00 tot 19.45 uur) of per mail klantenservice@onedayonly.nl Met vriendelijke groeten, Klantenservice OneDayOnly

  • 29-04-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    6
    Pluspunten

    Klantenservice reageert op tijd op vraag/klacht.

    Verbeterpunten

    Er komt meestal geen email met track & trace terwijl dat standaard wordt beloofd bij de bestelling. Dit is wel nodig omdat leveringen niet altijd voorspelbaar blijken. Op 2 paar sokken heb ik 15 dagen moeten wachten.

    Reactie

    Geachte heer/mevrouw, Dank voor uw beoordeling. Vervelend om te vernemen dat u langer dan de gewenste levertijd op uw bestelling heeft moeten wachten. Wij willen u vragen om per mail of telefonisch contact met ons op te nemen en uw ordernummer door te geven, zodat wij uw verhaal kunnen nagaan en u waar nodig kunnen copmenseren. Met vriendelijke groeten, Klantenservice OneDayOnly

  • Wil Galder 26-04-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Aanvankelijke klacht werd serieus onderzocht. Er was sprake van een misverstand.

    Verbeterpunten

    Ik kreeg wijn die ik niet besteld had. Ongeveer 5 dagen na bestelling. En dan nu nog vragen wat ik vind van de bestelling. Schaamteloos. Maar ja dat is wijnvoordeel, de forma achter one day only. Dacht d Tot nu toe dat NRC met kwaliteitsfirma,s samenwerkte, maar dat blijkt dus niet het geval. Wil niets meer met one day only te maken hebben.

    Reactie

    Geachte heer/mevrouw, n.a.v. uw beoordeling hebben wij contact met u opgenomen. U gaf aan dat u uw bestelling niet had ontvangen. Wij hebben de verzendgegevens gecontroleerd en uw bestelling bleek te zijn afgeleverd. Bij navraag is gebleken dat uw bestelling door iemand anders is aangenomen op het gewenste afleveradres. Mocht u in de toekomst vragen hebben over een product of bestelling, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 572 01 11 (elke werkdag van 08.00 tot 19.45 uur) of per mail klantenservice@onedayonly.nl Met vriendelijke groeten, Klantenservice OneDayOnly

  • 24-04-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Alg. opmerking: De bestelling is nog (steeds) niet ontvangen

    Reactie

    Geachte heer/mevrouw, Dank voor uw beoordeling. U geeft aan dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij willen u dan ook vragen om per mail of telefonisch contact met ons op te nemen en uw ordernummer door te geven, zodat wij u verder kunnen helpen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 572 01 11 (elke werkdag van 08.00 tot 19.45 uur) of per mail klantenservice@onedayonly.nl Met vriendelijke groeten, Klantenservice OneDayOnly

  • 22-04-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Dit was een prima wijntje voor die prijs

  • A. Bouwensch Oosterbeek 22-04-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    goed en eerlijk overkomende aanbiedingen met een zeer goede prijs verhouding tot kwaliteit. Overigens is dit een persoonlijke mening en die zal bij een ander wellicht anders overkomen..

    Verbeterpunten

    bemoei ik mij niet mee

  • 22-04-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
  • Paula Rotterdam 20-04-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Duidelijke afspraken. Goede correcte informatie over de producten. Gemakkelijke betaling van de gekochte goederen. Prima en stipte aflevering thuis.

    Verbeterpunten

    Nvt

  • 18-04-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
  • Harry 18-04-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Goede producten en snelle levering

  • 15-04-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Goed product voor een aantrekkelijke prijs

  • Pieter Twello 28-03-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Producten werden stipt op tijd geleverd. De kwaliteit van het geleverde is uitstekend

  • Joop Den Haag 27-03-2019 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    6
    Pluspunten

    er is gedaan wat was beloofd: de geplaatste order is correct geleverd. Maar of dit nou een positief punt is: dat is toch het minste wat je als consument mag verwachten?

    Verbeterpunten

    Anders dan de ervaring hiernaast heb ik niet dus geen idee over verbeterpunten of tips

  • Henk Lettinga Amsterdam 26-03-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Klantenservice is zeer kundig.

  • R.Vogelenzang Amsterdam 07-03-2019 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    1
    Verbeterpunten

    1) beweert de laagste priizen te hebben, aantoonbaar onwaar; 2) heeft langere levertijden dan aangegeven 3) communicatie via tel nr klantenservice zeer slecht: een tussenpersoon van NRC media neemt op; 1x was mijn vraag helemaal niet doorgegeven; 1x moes

    Reactie

    Geachte heer Vogelenzang, Goed u even telefonisch gesproken te hebben. Nogmaals onze excuses voor de gang van zaken hieromtrent. Wij hebben u inmiddels voor al onze uitingen uitgeschreven. Wij gaan zorgen dat iets dergelijks in de toekomst niet meer kan

  • Bob Ede 22-02-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Lage prijzen

    Verbeterpunten

    Meer wijnen

  • Peter Ede 21-02-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Prima service. Snel geleverd

    Verbeterpunten

    Seintje wanneer geleverd gaat worden

  • Jira bv 21-02-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Mooie aanbiedingen en goed afgeleverd

    Verbeterpunten

    Geen bezorgkosten in rekening brengen

  • 15-02-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    duidelijke instructies bestelprocedure, snelle levering

  • krimpen aan den ijssel 01-02-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    correcte informatie en aflevering.

  • Wouter 28-01-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
  • Sonja Delft 25-01-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Snelle levering

  • 21-01-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Snelle levering, product, wijn, zoals omschreven en lekker, goed verpakt

    Verbeterpunten

    Geen

  • 20-01-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Snel en goed uitgevoerd; en goede tip.

    Verbeterpunten

    Op het bestelformulier moet beter worden geregeld dat ook op PostNL-locaties en dergelijke [DHL, Karwei] kan worden afgeleverd. Nu is dat niet goed mogelijk. Mijn pakket werd daardoor op een verkeerd adres bezorgd.

  • Herman Rotterdam 19-01-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Tot dusver prima aanbiedingen op het gebied van Italiaanse wijnen. Ook correcte afleveringen.

    Verbeterpunten

    Geen

  • Ed Schiedam 11-01-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Goede wijnproducent tegen een schappelijke prijs. Snelle levering.

    Verbeterpunten

    Nogiets meer ‘spannende’ wijn-aanbiedingen zou ikkunnen waarderen. Verder alle lof.

  • Casper Leusden 07-01-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    prima!

  • Paul Papendrecht 05-01-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Goede service.

    Verbeterpunten

    Door de verzendkosten verdwijnt vaak het voordeel tov de concurrent. Die beter afschaffen.

  • 04-01-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Goede wijnen Stipte bezorging

    Verbeterpunten

    Zou het niet weten

  • Jan Stein 01-01-2019 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering.

    Verbeterpunten

    Geen

  • a. mampuys enschede 31-12-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    goed

    Verbeterpunten

    goed

  • H.Schnitzler Warmond 05-12-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Goed

    Verbeterpunten

    Soms zijn de verzendkosten onduidelijk en als er geen verzendkosten zij, dan staan ze wel bij de uiteindelijke afrekening!

  • J.A.B. Middelburg 05-12-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    klantvriendelijke bestelmethode punctueel

  • 04-12-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Goede aanbiedingen. Goede levering.

    Verbeterpunten

    Verzending gaat weleens mis. Dan moet je zelf achter de status van je bestelling aan.

  • Lucienne Landgraaf 04-12-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Alle bestellingen zijn correct afgehandeld, behalve de laatste in november. Dagenlang zat ik te wachten op de genoemde tijd en kwam er niemand. Op de 4e dag kwam de bezorger met een beschadigde doos, die aan alle kanten met plakband aan elkaar hing. De wi

  • Emmy Gorssel 03-12-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Goede aanbiedingen. Snelle, accurate levering

    Verbeterpunten

    Geen

  • Frank Amsterdam 27-11-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Top wijn voor goede prijs

    Verbeterpunten

    geen

  • carla amsterdam 26-11-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    alles verliep zoals op de site stond. Dus goed.

  • Molly 20-11-2018 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    6
    Pluspunten

    Leuk voordeel

    Verbeterpunten

    Erg lange levertijd. Heb mijn bestelde wijn nog steeds niet ontvangen.

  • Willem Duiven. 20-11-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Goede kwaliteit van geleverde spullen.

    Verbeterpunten

    Aflevering duurt lang. Soms gaat iets niet goed, maar dat wordt dan keurig hersteld.

  • Den Haag 19-11-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Gemakkelijk besteld, goede en tijdige levering.

  • Erik 's-Gravenhage 19-11-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
  • Bob Ede 19-11-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    scherpe prijzen

    Verbeterpunten

    geen

  • Eveline Gommers Breda 16-11-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Prima prijzen voor kwalieit.

  • 27-10-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Alles snel geleverd

    Verbeterpunten

    Geen

  • Marjolein 26-10-2018 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    4
    Verbeterpunten

    Ik heb mijn wijn nog niet eens ontvangen!

    Reactie

    Geachte heer/mevrouw Zoals zojuist telefonisch besproken, hebben wij n.a.v. uw bericht de status van uw bestelling opgevraagd bij onze leverancier. Het blijkt dat de originele zending schade heeft opgelopen bij transport. Nadat dit is terug gemeld door d

  • Kees Amsterdam 26-10-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Prima website, mooie aanbiedingen en snelle levering

  • Rutger Den haag 26-10-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
  • Maarten Hilversum 25-10-2018 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    2
    Pluspunten

    OneDayOnly heeft de producten teruggenomen en het geld teruggestort. De service is goed, maar kwaliteit van het product blijft onaanvaardbaar.

    Verbeterpunten

    Ik kocht 2 LED lampen op batterijen voor buiten. Na 3 dagen waren ze stuk. Dit bedrijf verkoopt echt troep.

    Reactie

    Geachte heer/mevrouw Zoals vandaag besproken, kunt u de defecte artikelen retourneren. Omdat u aangaf dat u reeds nieuwe lampen heeft gekocht, zullen wij u het aankoopbedrag van de lampen terugstorten nadat wij uw retourzending hebben ontvangen. Uiteraar

  • 23-10-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    snelle levering

  • Joop 22-10-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
  • martin hilversum 18-10-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
  • Peter Sint Jansteen 18-10-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Goede wijnaanbiedingen voor een redelijke prijs

    Verbeterpunten

    Snellere verzending

  • Ton Steinz Naarden 16-10-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Zorgzaamheid en snelle bezorging

  • 11-10-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
  • Leen B. noort Zoetermeer 11-10-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Perfect, prima en uitstekende toko.

    Verbeterpunten

    'k zou het niet weten.

  • Wiebe Utrecht 11-10-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Keuze uit wijn

    Verbeterpunten

    Jaar

  • 11-10-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Ze doen wat ze beloven!

  • Dick Pons Spijk 27-09-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    prima wijnen, goede prijzen, snelle levering

    Verbeterpunten

    witte en rode wijn per week

  • Martin Westbroek 21-09-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    goede wijnen

  • Henk Vlaardingen 21-09-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
  • Herman Rotterdam 13-09-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Mijn bestellingen bij u zijn meestal correct en snel uitgevoerd.

    Verbeterpunten

    Slechts eenmaal was mijn bestelling niet tijdig uitgevoerd. Toen gemaild, gehoord van grote drukte, waarna ik de wijn de week daarna heb ontvangen.

  • Ruud 10-09-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Bestellen gaat soepel. Voldoende informatie wordt gegeven over afhandeling. Levering is op tijd.

    Verbeterpunten

    Dienstverlening op niveau houden.

  • 08-09-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Goede website, snelle levering

  • 07-09-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Snelle levering

  • Dieter Poortugaal 03-09-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    goede aanbiedingen, snelle bezorging!

    Verbeterpunten

    geen

  • Stephan. 03-09-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Snel correct en nog nooit een miskoop.

  • willem enschede 01-09-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Verbeterpunten

    de wijn zou jl dinsdag bezorgd worden en kwam pas vrijdag... gelukkig had ik 'm niet eerder nodig, maar dit werkt niet goed zo

  • T.H. Dijkland Sassenheim 31-08-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
  • Theo Zuid Beijerland 31-08-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Overjarige wijn. Ik heb 2 flessen geopend en deze waren vies. Maar deze zijn na de klacht onmiddelijk opgehaald.

    Verbeterpunten

    Betere wijn leveren en retourinstructies.

    Reactie

    Geachte heer, mevrouw, U kunt altijd contact met ons opnemen om wijn af te laten halen. Wanneer deze week schikt het u, vanaf donderdag? Wij komen dan de wijn bij u afhalen en restitueren het volledige betaalde bedrag op uw rekening. Zou u de gewenste da

  • 31-08-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Liep vlot

    Verbeterpunten

    Na aanbellen is chauffeur weggelopen met achterlating van de doos bij de voordeur (goed opgesteld). Voor mij geen probleem. Ik was buiten en kon niet snel bij de voordeur zijn.

  • 25-08-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Als beloofd, snel binnen.

    Verbeterpunten

    -

  • 24-08-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
  • Emmy Gorssel 18-08-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Snelle levering, geen bezorgkosten als vaste klant.

  • Gonda Schalij Gouda 17-08-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Goede producten

  • 17-08-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Duidelijkheid.

    Verbeterpunten

    Nvt

  • 16-08-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Het probleem over de wijn is goed en alert opgelost!

    Verbeterpunten

    San Silvano Inzolia Terre Siciliane IGT 2017 bij OneDayOnly voor unieke prijs €4,99 per fles! Deze wijn loopt via partnerbedrijf Wijnvoordeel.nl Echter de prijs daar is €4,19 per fles! Ik voel mij hier NIET prettig bij!

  • Vincent Molkenboer Voorschoten 15-08-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Geen klachten! Lekkere wijn, snel en betrouwbaar geleverd!

    Verbeterpunten

    N.v.t.

  • Alies von Hebel, Praktijk voor Logopedie en Dyslexie Delft 10-08-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Snel. Adequate en klantvriendelijke afhandeling. Mooie wijnen.

  • 08-08-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    De bestelde wijn smaakte dit keer goed.

  • Casper Leusden 31-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
  • 31-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    loopt vlot

    Verbeterpunten

    onduidelijk wanneer bezorgkosten in rekening worden gebracht

  • Jan Maastricht 31-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
  • Wim Drachten 30-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Keurige snelle levering accurate productonschrijving.

  • Cor Zeist 30-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    https://www.kiyoh.nl/images/raty/21x21/half-trans.png

    Verbeterpunten

    nog wat betere witte wijn

  • 30-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Bestelgemak. Aflevering . Betaalwijze, Goede kwaliteit van de producten.

    Verbeterpunten

    weet ik niet.

  • Fred Enschede 30-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    goede info, goed product, correcte levering

  • J.P.C. Amersfoort 26-07-2018 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    1
    Pluspunten

    Geen.

    Verbeterpunten

    Communiceren met de klant, informatie verstrekken.

    Reactie

    Geachte meneer Pot, In uw geval is de aflevering van de wijn inderdaad niet goed verlopen. Onze excuses hiervoor. Ter compensatie zullen wij u morgen nog wat extra wijn naleveren. OneDayOnly vertrouwt erop in de toekomst een betere indruk achter te laten

  • van Nunspeet 25-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    mooie aanbiedingen en correcte aflevering.

  • 24-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Heb inmiddels vaak wijn besteld, en elke keer was het uitstekende wijn.

  • O de Vries Oranjewoud 24-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Prima wijn, maar de beloofde 4 wijnglazen heb ik nog steeds niet ontvangen

    Verbeterpunten

    Beloftes nakomen !

  • Lamb research Hsum 24-07-2018 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    6
    Pluspunten

    Snel gelevers

    Verbeterpunten

    Actie duidelijker communicereb, dacht dat er 4 glazen bij kreeg, maar daarvoor moest je 3 dozen bestellen

  • Hermam Rotterdam 23-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Snelle levering

    Verbeterpunten

    Geen

  • M.Smitt Westbroek 20-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    snelle levering

  • 18-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
  • Cees Roelofs Photography Hilvarenbeek 16-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Handelingen zijn correct

    Verbeterpunten

    Moest 2 keer alles invullen om meer dan 6 flessen te kunnen bestellen

  • ilse haarlem 16-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Heerlijke wijn voor een prachtige prijs. levering volgens afspraak. Ik wilde nog wel 2 dozen, helaas op.

  • 16-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
  • marieke 14-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Snelle en betrouwbare afhandeling en levering

  • Norbert Biezen Boxtel 14-07-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Value for money

    Verbeterpunten

    geen

  • Nico Limmen 19-06-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
  • Ellen Rotterdam 18-06-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Duidelijke website en snelle levering.

  • 15-06-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    OneDayOnly heeft het prima opgelost . Snelle levering met een heerlijkefles wijn voor het ongemak

    Verbeterpunten

    Eerst de bestelling bezorgen en daarna evalueren. Wij hebben n.l. nog niets ontvangen

    Reactie

    Geachte mevrouw Wortel, U heeft helemaal gelijk. Uw zending is helaas blijven hangen in het distributiecentrum, waardoor deze nog altijd niet geleverd is. Dit is inmiddels opgelost waardoor de wijn morgen alsnog zal worden geleverd. Ter compensatie voege

  • 14-06-2018 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    4
    Verbeterpunten

    Na 4 werkdagen is de bestelling nog niet geleverd geen enkel bericht tot nu toe ontvangen...

    Reactie

    Geachte familie De Haan, Er is inderdaad iets misgegaan met uw zending, waardoor deze in het distributiecentrum is blijven hangen en nog niet aan u verzonden. U heeft helemaal gelijk. Dit probleem is inmiddels opgelost waardoor de wijn morgen alsnog zal

  • Marith Den Haag 14-06-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Na mijn klacht is de bestelling alsnog geleverd, met een extra flesje cava.

    Verbeterpunten

    Mijn bestelling is nog steeds niet geleverd.

    Reactie

    Geachte mevrouw Jansen, Het spijt ons dat uw bestelling nog niet is geleverd. Er is inderdaad iets misgegaan met uw zending, waardoor deze in het distributiecentrum is blijven hangen en nog niet aan u verzonden. Dit probleem is inmiddels opgelost waardoo

  • Stefan 14-06-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
  • 08-06-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Snelle levering,

  • W Oegstgeest 06-06-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    6
    Pluspunten

    Prima wijn tegen een goede prijs.

    Verbeterpunten

    Er ging nogal wat mis in het aflevertraject. Uiteindelijk bleek de wijn bij het verzendbedrijf "te zijn blijven hangen". Nadat ik, na ontvangst van een email met een beoordelingsverzoek, aan de bel getrokken had, is de wijn wèl snel geleverd. A

  • Geert Fijnaart 31-05-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    6
    Verbeterpunten

    Een snellere levering zou prettig zijn.

  • Jacob Willem Kampen 28-05-2018 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    1
    Pluspunten

    snelle bezorging

    Verbeterpunten

    Ik ben niet tevreden over dit bedrijf en het product dat ik ontvangen heb. Van de doos wijn à zes flessen à €18,= per stuk er nu drie geopend. Twee waren absoluut ondrinkbaar. Troebel, niet helder rood, smaak en geur van spiritus. Ik ben bang dat ik â

  • Jan Buren 22-05-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    3
    Pluspunten

    Nog niet

    Verbeterpunten

    Na 8 dagen taal noch teken ontvangen!

  • Amsterdam 21-05-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
  • ErikKoydijs Heemstede 21-05-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    5
    Pluspunten

    Not yet

    Verbeterpunten

    Helaas nog geen bevestiging van verzending van deze bestelling (Bestelling #100521901) ontvangen. Maw nog geen mening over de dienstverlening. Gr Erik Koudijs

    Reactie

    Geachte meneer Koudijs, De verzending van uw Barolo heeft helaas wat vertraging opgelopen. We hebben u hierover op 4-5 een mail verzonden vanaf levertijden@onedayonly.nl. Wij zullen uw bestelling op 11 mei aan u verzenden. Onze excuses voor het ontstane

  • Gerda Den Helder 18-05-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Snelle en betrouwbare levering, gunstige prijs, goede kwaliteit

    Verbeterpunten

    Weet niet

  • Martin Den Haag 18-05-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Bijzondere aanbiedingen van uitstekende kwaliteit. Levering volgens afspraak zonder uitzondering op de afgesproken dag. Een absolute aanrader!

    Verbeterpunten

    Geen

  • 14-05-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    correcte informatie over de aflevering. En ook nog correct uitgevoerd. Prima wijn tegen een uiterst concurrerende prijs.

    Verbeterpunten

    geen

  • Peter Niemeyer Ede 14-05-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Duidelijke communicatie Snelle reactie Helder concept Erg goede prijzen

  • Utrecht 11-05-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Uitstekende wijnen. Snelle bezorging na bestelling

  • Marco Amersfoort 09-05-2018 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    4
    Pluspunten

    Uiteindelijk heeft de verkoper zijn excuses aangeboden voor de gang van zaken en uit coulance aangeboden dat ik de kapotte schoenen niet hoefde terug te sturen. Het aankoopbedrag zullen ze terug storten.

    Verbeterpunten

    Geleverde schoenen bleken al te zijn gedragen, waren vuil en bovendien beschadigd. Na indienen klacht bij klantenservice werd aangeboden binnen enkele dagen vervangende schoenen toe te zenden. Na een week geen bericht of schoenen nogmaals klantenservice b

    Reactie

    Geachte meneer Van Der Eijk, Het klopt dat de door u ontvangen schoenen niet door de beoordeling hadden mogen komen. Toen wij dit vernamen hebben we direct een nieuw paar voor u ingekocht bij onze leverancier. Helaas kregen wij later te horen dat deze kl

  • 08-05-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Goede kwaliteit aanbiedingen, snelle levering

  • Dick Spijk 07-05-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    goede wijnen, zeer scherpe prijzen, snelle levering

    Verbeterpunten

    iets meer keuze, een witte/rose en rode wijn per keer

  • Pascal Heemstede 07-05-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Goede deal - prima afgehandeld

  • 07-05-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

  • 03-05-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Ik maak geregeld gebruik van deze aanbiedingen. Soms geen extreem hoge korting t.o.v. de adviesprijs, maar als je oplet hoeveel korting je krijgt t.o.v. de marktprijs; echt super! Levering duurt soms iets langer omdat ze na de deal exact de verkochte aant

    Verbeterpunten

    Nee

  • Gerhardus Wassenaar 30-04-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Goed bedrijf, snelle service

  • Norbert Boxtel 30-04-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Uitstekende wijnen. Snelle bezorging.

    Verbeterpunten

    Enkele keren had de wijn kurk. Beter steekproefsgewijze checken. Jammer dat na een zeer goed ervaren wijn na een week niet kan worden bijbesteld.

  • John Monster 30-04-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Snelle efficiënte afhandeling van de bestelling. Wijn moet nog geproefd worden.

  • Toon Maastricht 30-04-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    6
    Verbeterpunten

    1.Snel exacte duidelijkheid geven over tijdstip bezorging. 2. Bezorging sneller.

  • Jacques Maastricht 06-04-2018 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    5
    Pluspunten

    Duidelijke aanbieding

    Verbeterpunten

    Het is moeilijk om in contact te komen Mensen aan de telefoon lijn weten niet waar het ver gaat Software is really lousy

    Reactie

    Geachte meneer Joosten, Wat vervelend dat het voor u moeilijk was om met ons in contact te komen. Zouden wij contact met u op mogen nemen zodat u uw ervaringen met ons kan delen en wij hiervan kunnen leren? Stuurt u anders even een mail naar klantenservi

  • Johan Havelte 02-04-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Efficiënt

  • 29-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    snelle levering en prijs

    Verbeterpunten

    beschrijving wijn toevoegen bij aflevering

  • Ger de Jong Huizen 27-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Punctueel. Meestal goede wijnen. Overzichtelijk.

    Verbeterpunten

    Alcohol% er bij vermelden

  • Jan Lamens DELFT 27-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Snel en accuraat

  • Paula Den Haag 26-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Goede kwaliteitswijnen en snelle gratis levering

    Verbeterpunten

    Nog meer Spaanse wijnen uit de Priorat graag

  • Bert Sch Bergen NH 22-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
  • Anton Oosterbeek 22-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    alles ok

    Verbeterpunten

    niets

  • Pn bos Delft 22-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Snelle reactie en verzenden

    Verbeterpunten

    ?

  • Marthe 22-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
  • Hans Almere 22-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Online goed ingeregeld. Duidelijk, makkelijk en snel. Wekelijks leuke wijn aanbiedingen.

    Verbeterpunten

    Geen stiften gebruiken op originele wijnkistjes... svp !

  • 20-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
  • S.R. Schoolderman 20-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
  • Lips Lelystad 20-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Correcte afhandeling van bestelling

    Verbeterpunten

    Bezorging kan wat sneller. Nieuwsbrief wel aangevraagd, maar niet toegezonden

  • Willem Zutphen 19-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    goede kwaliteit, snelle levering en goede service

  • Praktijk voor Logopedie en Dyslexie Delft 19-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Goede wijnen! Aantrekkelijke prijzen. Goede service.

    Verbeterpunten

    Vaste klanten hoeven geen bezorgingskosten te betalen. Ik ben vaste klant, maar heb geen code om die in te vullen op de bestelling. Dit weerhoudt me er vaak van om wijnen te bestellen.

    Reactie

    Geachte heer, mevrouw, Dank voor uw compliment. U heeft geen code nodig om de verzendkosten te laten vervallen. Indien u via deze link een account aanmaakt bent u vaste klant: https://www.onewineonly.nl/customer/account/create/. U dient dan even in te lo

  • 19-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    goede wijnen; aantrekkelijke prijs

    Verbeterpunten

    geen

  • JanHasker BALKBRUG 18-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Snelle accurate service en scherpe prijzen van actuele wijnen.

    Verbeterpunten

    Geen

  • Ruud Voorschoten 17-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Leuk assortiment, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhoudinmg

  • Peter Roermond 16-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    snelle en correcte levering

  • Leen B. Noort Zoetmer 16-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    De sterren zeggen voldoende, prima toko.

    Verbeterpunten

    M isschien sneller afleveren.

  • 16-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Mooie aanbiedingen

    Verbeterpunten

    Snelheid levering

  • Mattijs Landsmeer 16-03-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Snel inzichtelijk goed product.

    Verbeterpunten

    Geen.

  • JP'S Media Beetsterzwaag 24-01-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Prima bedrijf, leuke aanbiedingen, goede wijnen.

  • herman verweij vries 23-01-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    ze doen wat ze beloven

  • Hans Tricht 18-01-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Verrassend

    Verbeterpunten

    Meer wat goed kopere aanbiedingen

  • Ger Huizen 18-01-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Goede wijnen Interessante opties Redelijke beschrijving

    Verbeterpunten

    Vermeld het alcohol%. Dat is relevante informatie

  • Bert Goirle 05-01-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Goede informatie over de producten, snelle levering.

  • Peter Delft 05-01-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Heerlijke wijn!

  • Ruud Voorschoten 02-01-2018 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Leuke nieuwe wijnen Constante kwaliteit Vlotte afhandeling

  • 25-12-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Punctueel in de levering , goede aanbiedingen

  • 20-12-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Alles snel en netjes uitgevoerd

  • Dieter H Poortugaal 04-12-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Heb de 8 Vites direct besteld maar kreeg meteen de mededeling dat deze wijn niet leverbaar was. Als alternatief werd de bellero montferrato aangeboden, die ook erg lekker is..Maar het is natuurlijk niet juist een wijn aan te bieden die niet leverbaar is.

    Verbeterpunten

    Aanvulling op mijn commentaar: direct kreeg ik een mail van One Day Only terug met de mededeling dat deze handelswijze zeker niet hun gewoonte was. Inmiddels hadden zij de 8 Vites weer op voorraad en zij zullen mij daar een doos van toesturen. Chapeau!

    Reactie

    Geachte heer Hupscher, Het spijt ons dat we de oorspronkelijk bestelde wijn nooit hebben kunnen leveren. Na telefonisch contact hebben wij u een alternatief aangeleverd. Uiteraard is het niet onze insteek om hier een gewoonte van te maken. Inmiddels is d

  • Eelco 01-12-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Mooi en scherp aanbod Gebruiksvriendelijk bestelproces Snelle levering

  • Joop Haren Gn 30-11-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
  • Lips Lelystad 15-11-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    levering van de wijn was snel en accuraat

  • Maria 14-11-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Prima wijnkeuzes Goede verhouding prijs/kwaliteit

  • Dick van den Berg Bunnik 03-11-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Snelle levering, het gemak van thuisbezorgen

    Verbeterpunten

    De aangeboden wijnen zijn geen toppers, een goede middenklasse. De omschrijving van de wijnen doet meer vermoeden.

  • Ingrid Hulst 19-10-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Punctueel en correct. Ik heb het idee dat het eerlijke prijzen zijn.

    Verbeterpunten

    elke keer moet ik vertellen dat ik een vaste klant ben en geen vervoerskosten hoef te betalen.

  • EricJan Piels amsterdam 08-10-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    snel geleverd, goed verpakt, heerlijke wijn

  • 05-10-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Verbeterpunten

    Uitgebreidere beschrijving van de wijn; herkomst, inzetbaarheid

  • Robert Zutphen 28-09-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Snelle bezorging aanbod wijn zeer goed

  • Herman Vries 21-09-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    lijkt betrouwbaar, eerste levering was succes, ik vind het leuk om 1 aanbod te krijgen en niet een hele folder.

    Verbeterpunten

    blijf kwaliteit leveren

  • 19-09-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Alles prompt zoals afgesproken

  • Wim Den Haag 18-09-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Betrouwbare levering en goed product

    Verbeterpunten

    ?

  • wim ILPENDAM 16-09-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    goede wynen

  • Agnes Taubert Beuningen 12-09-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
  • 11-09-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
  • Frans van der Linde 11-09-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
  • AK Nijmegen 06-09-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Betrouwbaar

    Verbeterpunten

    Geen

  • Koen Utrecht 31-08-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Snel, makkelijk betalen, goede gratis bezorging na aanmelden

    Verbeterpunten

    de wijn is goed, maar soms hebben ze veel punten of medailles en zijn ze goed, niet altijd bijzonder

  • Ernst van der Zee Eindhoven 29-08-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Klanten service is heel goed Bestellingen via de telefoon verlopen goed en de gesprekken zijn ook nog leuk De kwaliteit van de wijnen, die ik heb gekozen in de afgelopen jaren, is over het algemeen zeer goed. Ik krijg meestal ook complimenten van mijn

    Verbeterpunten

    De website doet het soms heel goed en soms helmaal niet. Ik heb lang separaat rekening laten komen, maar omdat de bestellingen altijd geleverd worden, ben ik momenteel geneigd te betalen via IDEAL. Maar ook dat werkte de laatste keer niet (zie andere cat

  • Willem Oude Tonge 24-08-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Mooie wijnen en goed omschrijving van de wijnen

  • J Eilering Egmond aan Zee 14-08-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Zeer snelle en adequate behandeling van de servicedesk!!

    Reactie

    Geachte heer/mevrouw J. Ellering, Dank voor uw feedback. Vervelend om te vernemen dat u in 2 van de 6 flessen kurk had zitten. Wij vinden het erg vervelend en hebben besloten om u vandaag kosteloos een nieuwe doos op te sturen. Deze zending kunt u vanaf

  • Rudie 28-07-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Snelle bezorging

  • Barbara Dordrecht 12-07-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Prima snelle levering

    Verbeterpunten

    Bezorgtijd kunnen aangeven.

  • Schiedam 04-07-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Snelle bezorging van goede producten

  • John Eindhoven 03-07-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
  • Peter van Es Capelle aan den IJssel 24-06-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Goede feed back, had een foutje gemaakt in de gedachte dat er verkeerd afgerekend was. Correct antwoord retour maar had zelf al ontdekt dat ik verkeerd zat rekening was van een ander item geweest.

    Verbeterpunten

    Gewoon door gaan met goede wijnen tegen een mooie prijs aanbieden - Vr Gr Peter van Es

  • Donald Maarn 22-06-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Leuke aanbiedingen, goede service.

  • 07-06-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Prima Nieuw Zeelandse sauvignons in het verleden

    Verbeterpunten

    De laatste was een echte tegenvaller. De matigste NZ sauvignon die ik ken!!

  • Freek Den Haag 22-05-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    correct en snel

  • Oosterbeek 19-05-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    tot nu toe alleen wijnen van goede huize gekregen. Maar dit geldt voor mij en misschien niet voor iedereen.

  • Milo Koog ad Zaan 16-05-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
  • Floris Utrecht 12-05-2017 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    5
    Pluspunten

    Leuk en aardig concept, met een vlotte en nette service. En normaal gesproken een prima klantenservice.

    Verbeterpunten

    Zorg dat je daadwerkelijk de scherpste prijs hebt. De Rioja die ik bestelde, bleek bij een andere grote leverancier 1,- euro per fles goedkoper, en wordt eveneens zonder verzendkosten geleverd. Dit nadeel van 6 euro, geeft me een onprettig gevoel. Als jul

  • Jan Rotterdam 11-05-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Goede informatie op de website. De bestelling is goed verpakt ontvangen.

    Verbeterpunten

    geen

  • Leen B. Noort Zoetermeer 04-05-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Lekkere exclusieve wijnen voor een goede prijs.

    Verbeterpunten

    Kortere levertijd.

  • Erzo Utrecht 04-05-2017 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    5
    Pluspunten

    Soms zijn de aanbiedingen scherp, maar daar staan te veel negatieve ervaringen tegenover.

    Verbeterpunten

    Geen bevestiging van de bestelling, onduidelijk wanneer wordt geleverd, absurd lange levertijden en hoge verzendkosten etc. Het moet wel een hele goede aanbieding zijn wil ik hiervan gebruik maken. Heb dit al vele malen doorgegeven, maar geen fatsoenlijke

    Reactie

    Geachte meneer/mevrouw, Dank voor uw reactie. Wij proberen voor elke deal een juiste levertijdindicatie op te geven. Aangezien wij de aangeboden producten via verschillende leveranciers inkopen, kunnen de levertijden echter erg verschillen per deal. Da

  • Co Castricum 01-05-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Gemakkelijk bestellen Goede kwaliteit wijn

  • Willem ZUTPHEN 01-05-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Prima service en snelle levering van de bestelling. De prijs/kwaliteit verhouding is, van hetgeen ik tot nu toe van u ontvangen heb, zeer goed.

  • 01-05-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Snelle levering

    Verbeterpunten

    Nog niet van toepassing

  • Margreet Hillegom 28-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Verbeterpunten

    Ik vind het jammer dat de wijn die ik een tijd geleden had gekocht. Die om een fout etiket niet geleverd kon worden. niet opnieuw is aan geboden.

  • 28-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
  • Arnold Bennebroek 27-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    snelle levering, mooie prijs-kwaliteit

  • Alex Den Bosch 24-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Altijd goede wijn en snel geleverd (zonder verzendkosten als je bent ingeschreven).

  • Bertine Hoofddorp 24-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Keurig op tijd geleverd, volgens afspraak. En ook de wijn is heel lekker....

  • M. Rotterdam 22-04-2017 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    1
    Verbeterpunten

    Voor het eerst een doosje wijn gekocht via onewineonly. Helaas na het openen van de eerste fles een tweede fles moeten openen. De eerste had namelijk "kurk" . De tweede helaas ook. Zal er geen wijn meer kopen.

  • Timo Naarden 22-04-2017 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    5
    Pluspunten

    Snelle levering

    Verbeterpunten

    De dozen wijn werden, omdat we op moment van bezorging niet thuis waren, gewoon tussen de fietsen naast het huis gezet.

    Reactie

    Geachte heer/mevrouw van Tilburg,Dat is erg vervelend om te horen. Wij hebben naar aanleiding van uw bericht direct contact opgenomen met onze leverancier en uw melding doorgegeven aan de pakketbezorger. Ter compensatie voor het ongemak zullen wij een moo

  • Dirk Huizen 19-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
  • Willem Nijmegen 17-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    duidelijk aanbod, goede website, snelle levering

    Verbeterpunten

    geen

  • Frank Schinnen 17-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    eenvoudig en goed, alles heel duidelik

    Verbeterpunten

    geen

  • Marcel Standdaarbuiten 15-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Geen aanbevelingen.

    Verbeterpunten

    Iets snellere levering

  • Saskia Amsterdam 14-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Snelle levering tegen een goede prijs!

  • Huib Bergeijk 14-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    snelle levering prima wijn

  • G.J.Haan Haarlem 14-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    snel en correct

    Verbeterpunten

    geen

  • Hans Nuenen 07-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
  • Gert Jan Den Haag 07-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
  • Hans Goes 07-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Eenvoudig bestellen, snelle levering

    Verbeterpunten

    (Nog) geen

  • Rienk Driebergen-Rijsenburg 06-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Verzending prima en meestal is de wijn goed leuk elke week een andere wijn

    Verbeterpunten

    De Miliasso Piemonte DOC Rosso 2014 van vorige week is niet veel soeps Verzoek graag retour voor een andere wijn.

  • Paul Uden 06-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Goede en vlotte afwerking!

    Verbeterpunten

    Kan ik niet bedenken

  • Hendrik Meppel 06-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Geen opmerkingen

    Verbeterpunten

    Geen opmerkingen

  • Vincent Voorschoten 06-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Snel, betrouwbaar en efficient in werkwijze. Afwisselend aanbod!

  • Nico Spijkenisse 05-04-2017 Aanbeveling: Nvt
    Beoordeling
    5
    Pluspunten

    Snelle levering

    Verbeterpunten

    Jaartal van de wijn eerlijk vermelden in de advertentie

    Reactie

    Geachte meneer Andressen, Het ging bij deze aanbieding om verschillende jaargangen: 2005, 2009, en 2013. Het gaat hier om 25 jaar oude wijntakken zoals in de advertentie weergegeven. Dit heeft voor de houdbaarheid van de wijn geen consequenties. Indien u

  • Reinder Sterenborg Groningen 05-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    snelheid levering / goed assortiment

  • 05-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Goede afhandeling van de orders Goede kwaliteit van de producten

  • 04-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    goede wijn, gemakkelijk te bestellen en zeer snel geleverd

  • Dirk Den Haag 04-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Elke wijn is tot nu toe goed of beter, complimenten. Ook de bezorging verloopt goed.

    Verbeterpunten

    Ga zo door

  • r. joppe 04-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    eerste ervaring: een wijn die zeer de prijs waard is, na even rust in het glas een complexe rijkdom. Meer van zulke verrassingen welkom.

    Verbeterpunten

    niets, levering correct, onberispelijk

  • Jan Karel Amsterdam 04-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    snelle en gratis verzending; zeer acceptabele wijnen voor de prijs

  • jos kral amsterdam 03-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
  • Robert Amsterdam 03-04-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    De wijnen zijn altijd prima.

    Verbeterpunten

    Het is bij bestelling niet precies duidelijk wanneer deze arriveert.

  • Hjalmar Alphen ad Rijn 30-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Snelle levering

  • Ernst van der Zee Eindhoven 27-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Lejkkere wijn

    Verbeterpunten

    Ik zou het niet weten

  • Amélie 24-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    levering prima op tijd service in het algemeen goed. elke week aanbiedingen niet opdringerig

    Verbeterpunten

    beschrijvingen van de wijnen niet altijd conform de werkelijke smaakbeleving.

  • Paul Lisse 24-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Eenvoudige manier van bestellen

    Verbeterpunten

    Onze 1e kennismaking was het boek helaas uitverkocht!

  • H.H.M. Nijmegen 24-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    goed en snel behandeld

  • Johan Groningen 24-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Prima service

  • Rob Geurten Groningen 24-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
  • Huub 24-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    7
    Pluspunten

    Snelle levering, prijs kwaliteit is goed

    Verbeterpunten

    Sneller reageren op kritische mails

  • Co van Dort Castricum 24-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Helder, eenvoudig, snel

  • Ingrid Haarlem 23-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Snelle verzending. Brievenbuspakje in goede orde ontvangen.

  • Jan Veldhoven 23-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
  • Albert Mantgum 23-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
  • A Alphen aan den Rijn 23-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Prompte levering na goede produktinformatie

  • Hans van 't Zelfde Willemstad 23-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    6
    Pluspunten

    snelle verzending

    Verbeterpunten

    Lid worden is eigenlijk belachelijk

  • 23-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    10
    Pluspunten

    Al meer dan een jaar bestellen wij wijn via OneWineOnly. De wijnen zijn kwalitatief meer dan goed en worden keurig binnen enkele dagen na bestelling afgeleverd. Een enkel leverprobleem werd uit eigen beweging ook keurig afgehandeld. Compliment!

  • Michael Amsterdam 22-03-2017 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    9
    Pluspunten

    Uitstekend prijs/kwaliteit verhouding ! En echte aanbiedingen !

    Verbeterpunten

    Ga zo door !

  • Michael Ouderkerk aan de Amstel 19-12-2016 Aanbeveling: Ja
    Beoordeling
    8
    Pluspunten

    Snelle levering

    Verbeterpunten

    Verzendkosten minder?

Thuiswinkelwaarborg

OneDayOnly is aangesloten bij de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg:

Certificaat
Kiyoh

Klanten van OneDayOnly kunnen ons beoordelen via het onafhankelijke platform van Kiyoh.

U vindt alle beoordelingen ook op de officiële OneDayOnly-pagina van Kiyoh

OneDayOnly reviews