Pioneer SE-E9TW-Y In-ears - zwart

Waterbestendig en met Bluetooth 5.0

Normale prijs 149,99 Speciale prijs 59,95
Uw korting: 60%
Uitverkocht
SKU
202011270601021993
Verzendkosten 5,95

De E9 draadloze 'in-ear' oordoppen van Pioneer kunnen tot ruim vijf uur draadloos afspelen; genoeg om muziek af te spelen voor de tijd die een gemiddelde hardloper nodig heeft om een marathon te lopen — of gewoon om naar uw werk of school te pendelen. U kunt onderweg drie keer bijladen met het draagtasje, waardoor de totale luistertijd tot ongeveer 20 uur wordt verlengd, of gebruik Fast Charge gedurende slechts 15 minuten voor een uur afspelen. De E9 truly Wireless is een van de weinige draadloze oortelefoons met zowel IPX5- als IPX7-certificering. De oortjes zijn waterbestendig en afwasbaar (*Raadpleeg de instructies in de producthandleiding voordat je de oortelefoon wast). Blijf genieten van uw muziek terwijl u in de regen rent en spoel het zweet af als u klaar bent met je training. Ze zijn daarnaast uitgerust met draadloze Bluetooth technologie (5.0) voor een goede verbinding zonder storen of ruis. Het uitstekende geluid wordt extra kracht bijgegeven door de zogenoemde Ear Direct Mount Structure. Hier wordt geluidsdemping voorkomen door de drivers rechtstreeks in het binnenoor te richten, waardoor de muziek een interne kracht wordt die u vooruit stuwt.

 • Draadloze oordoppen van Pioneer
 • Zeer goede kwaliteit en gebruiksgemak
 • Ideaal voor sporters, maar voor onderweg
 • Met draadloze Bluetooth technologie 5.0
 • Waterbestendig en afwasbaar
 • Verkrijgbaar in zwart/geel of grijs

Vermijd voertuigen die u niet kunt zien
Oordopjes met omgevingsbewustzijn hebben dunne spleten die uniek zijn ontworpen om een bepaalde hoeveelheid extern geluid binnen te laten, zodat je je bewust kunt zijn van je omgeving en fietsen of auto's kunt vermijden die je onverwacht naderen tijdens het joggen.

Ambient Awareness-modus
De Ambient Awareness-modus verbindt u met de buitenwereld op momenten dat u een aankondiging moet horen, zoals in het openbaar vervoer. Met een tik op de linker oortelefoonknop wordt de microfoon ingeschakeld en wordt het geluid van buitenaf binnengelaten, terwijl het audiovolume wordt gedempt, zodat u duidelijk kunt horen.

Uitstekende stabiliteit tijdens trainingen
Secure-oorvinnen geleverd in de maten S/M/L garanderen een perfecte pasvorm voor uw oorgrootte. De vinnen passen over de oorschelp en houden de oortjes op hun plaats. Ze zijn ideaal voor aerobe training. Atleten die extra gemoedsrust willen, kunnen het meegeleverde riempje aan de oortjes bevestigen, waardoor verlies wordt voorkomen als er eentje zou loskomen.

E9 Truly Wireless
De E9 truly draadloze oortjes worden automatisch opgestart en gaan automatisch in de koppelingsmodus wanneer ze uit hun draagtas worden gehaald. U hoeft geen knoppen in te drukken wanneer u voor de eerste keer verbinding maakt: selecteer de oortjes gewoon uit de beschikbare apparaten die op uw smartphonescherm worden weergegeven. Daarna verbinden ze automatisch met dat apparaat. En wanneer u klaar bent, gaan de oortjes uit en beginnen ze op te laden zodra ze terug in het tasje worden geplaatst.

Eenvoudig toegang tot muziek, oproepen en assistent
Tik op de zijkanten van de oortjes om toegang te krijgen tot functies zoals de afspeelbediening (nummer overslaan/vorig nummer), het oproepbeheer (aannemen/beëindigen/weigeren) en de spraakassistent. Tik drie keer op de knop om Google Assistant en Siri te activeren op apparaten die ze ondersteunen.

Specificaties:

 • Merk: Pioneer
 • Product: In Ear True Wireless
 • Type: SE-E9TW
 • Afmetingen package: 11.5cm x 15cm x 5cm
 • Gewicht: 0,144kg

Specificaties

ODO

ODO
Kies uw kleurZwart
Laatste voorraad: direct leverbaar
Back to top