Verloopt op 24 oktober 23:59

Philips HeartStart HS1 AED-systeem

Overal en altijd een hartveilige omgeving

Normale prijs 1.400,00 Vanaf 999,00
Op voorraad
SKU
HA2021033001
Gratis thuisbezorgd

Voor gewone mensen, in ongewone situaties
De Philips HeartStart HS1 AED is de meeste verkochte AED ter wereld. En dat is niet zomaar. Het is namelijk de ideale AED voor thuis, op de boot, in de caravan of auto of om mee te nemen op vakantie. Kortom, overal! Hij is gebruiksvriendelijk en dankzij gesproken instructies begeleidt hij de hulpverlener stap-voor-stap door het reanimatieproces. Het een uitermate betrouwbare AED dankzij de dagelijkse automatische zelftesten. In slechts 8,1 seconden kan de Philips HeartStart HS1 AED analyseren én een schok toedienen. Hiermee is het één van de snelste AED’s waardoor de overlevingskans tot wel 90% is.      

Handig voor onderweg
Dankzij het lichte gewicht en de compacte vormgeving is de Philips HS1 AED ideaal voor thuis én onderweg. Thuis kunt u hem opbergen op een plek waar hij snel en makkelijk te pakken is maar geen ruimte in beslag neemt. Onderweg kan hij samen met uw persoonlijke spullen gemakkelijk mee op reis in de auto, boot of caravan. Altijd en overal hartveilig!

Het volledig-ontzorgt-pakket
Voor de optimale combinatie; een Philips HS1 AED met 5 of 10 jaar service & onderhoud pakket. Zie hieronder bij Service en onderhoud wat dit inhoudt.

 • Voor een Philips HS1 AED met 5 jaar service & onderhoud betaalt u normaal € 2.100,- Bespaar nu 33% en betaal slechts € 1.399,-
 • Voor een Philips HS1 AED met 10 jaar service & onderhoud betaalt u normaal € 2.800,- Bespaar nu 38% en betaal slechts € 1.749,-

Gratis thuisbezorgd
De koerier neemt alle voorzorgsmaatregelen voor een hygiënische en veilige levering. Hij is direct gebruiksklaar! Let op: in verband met de grote vraag naar Philips AED-systemen, is de levertijd langer dan u van ons gewend bent. Maar als u nu bestelt, dan wordt uw persoonlijke AED-systeem uiterlijk 5 november verzonden!

De Philips AED
Philips is wereldwijd een grote speler op het gebied van Healthcare en richt zich op de zorgbehoeften van mensen. Zij streven ernaar om innovatieve, intuïtieve en betaalbare oplossingen te bedenken. De AED is één van deze oplossingen, ze zijn dan ook niet voor niets marktleider. De Philips HeartStart HS1 AED is hiervan de meest verkochte AED ter wereld. Hij heeft al vele prijzen gewonnen en komt bij diverse onderzoeken en wetenschappelijke studies als beste uit de test. Deze Philips AED kan niet fout bediend worden. De Philips HS1 is de enige AED ter wereld met een FDA-OTC certificaat. Deze goedkeuring bewijst: de Philips HS1 kan en mag door iedereen gebruikt worden.  

Gebruiksvriendelijk en snel
De Philips HeartStart HS1 AED is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de intuïtieve handeling. Je trekt aan de hendel van de elektrodecassette of je drukt op de Start-knop. De AED zal direct starten met het geven van gesproken instructies. De hulpverlener wordt stap-voor-stap begeleidt op zijn of haar tempo. Dankzij de Quick Shock-technologie kan er binnen 8,1 seconden een schok worden toegediend. Door deze snelheid daalt de door de borstcompressies verkregen bloeddruk minder hard dan bij andere AED’s. Een voldoende hoge bloeddruk verhoogt weer de kans op een succesvolle defibrillatie. Oftewel, de overlevingskans stijgt!

Betrouwbaar
Dagelijkse zelftesten zorgen ervoor dat de Philips HeartStart HS1 AED uitermate betrouwbaar is. De Philips HeartStart HS1 AED controleert zichzelf dagelijks op meer essentiële componenten dan iedere andere AED. De zelftest gebeurt volledig automatisch, hier hoef je dus niets voor te doen. De AED controleert zichzelf op een aantal cruciale onderdelen:

 • De AED: software, circuits, omgevingstemperatuur en condensator (het onderdeel dat de stroomstoot afgeeft) en de stroomstoot zelf
 • De elektroden: aanwezigheid en werking/ kwaliteit
 • De batterij: resterende energievoorraad.

Service en onderhoud
Gedurende de contractperiode heeft u geen omkijken naar de Philips HS1 AED. ProCardio (leverancier van de AED) zorgt ervoor dat uw apparaat altijd gebruiksklaar is. Philips biedt standaard 8 jaar fabrieksgarantie. U kunt daarnaast kiezen uit een servicepakket van 5 of 10 jaar. Neemt u het service & onderhoudspakket voor 10 jaar erbij, dan krijgt u 2 jaar extra fabrieksgarantie. Wat kunt u verwachten van een service & onderhoudspakket?

 • 24/7 bereikbaarheid bij een storing aan de AED
 • 24/7 bereikbaarheid na een inzet met de AED
 • Gratis ondersteuning bij vragen over o.a. apparatuur, inzet, storingen of accessoires
 • Vervangende materialen voor regulier onderhoud worden automatisch en per post toegestuurd
 • De kosten voor de vervangende materialen zijn inbegrepen, geen factuur achteraf
 • Arbeidsloon en voorrijkosten bij storing of na inzet van de AED zijn inbegrepen

World Restart A Heart Day - Iedereen op de wereld kan een leven redden
Op 16 oktober 2021 is het weer World Restart A Heart Day. Wereldwijd wordt er dan aandacht gevraagd voor het belang van reanimatie door omstanders in het geval iemand een circulatiestilstand krijgt. Instellingen en bedrijven in heel Nederland organiseren op deze dag activiteiten, zoals reanimatiedemo’s door de ambulancedienst en workshops om zelf te leren reanimeren en de AED te gebruiken. Dit jaar staat in het teken van de overlevers. Met de hashtag #CPRSavedMyLife worden online verhalen verzameld van mensen die door de inzet van burgerhulpverleners en omstanders er nu nog zijn.

Waarom is reanimatie door omstanders zo belangrijk?
De eerste 6 minuten zijn cruciaal. Omstanders zijn vaak eerder aanwezig dan de ambulancedienst. In deze kostbare minuten kunnen omstanders helpen, vooral omdat 70 procent van gevallen van een circulatiestilstand in en om het huis plaatsvindt. Daarom is de aanschaf van een AED-systeem zo belangrijk, want u kunt het verschil maken!
U kuntWorld Restart A Heart Day’ volgen op:
Instagram (https://www.instagram.com/worldrestartaheartnl/)
Facebook (https://www.facebook.com/WorldRestartAHeartNL)
En kijk op https://worldrestartaheartday.nl/ voor andere activiteiten in het land.

Verwachte verzending tussen 3-5 november
Back to top