Philips HeartStart HS1 AED

Optioneel met service en onderhoud

€ 1.099,- adviesprijs € 1.705,66

 • Meest verkochte, snelste en makkelijkste AED ter wereld
 • Optioneel met 5 of 10 jaar service en onderhoud (volledig ontzorgt!)
 • Ook verkrijgbaar met training op locatie
 • Maak uw woon- en/of werkomgeving hartveiliger!

Levering binnen een week na uw bestelling


Voor gewone mensen, in ongewone situaties

De Philips HeartStart HS1 AED is de meeste verkochte AED ter wereld. En dat is makkelijk te verklaren want het is de ideale AED voor thuis, op de boot, in de caravan of auto of om mee te nemen op vakantie.

Hij is zeer gemakkelijk in gebruik en betrouwbaar dankzij de dagelijkse, automatische zelftesten. De gesproken instructies en ingebouwde metronoom (geeft het tempo van reanimeren aan) begeleiden de hulpverlener stap voor stap door het reanimatieproces. De Quick Shock-technologie zorgt ervoor dat de Philips HS1 AED in slechts 8,1 seconden een ECG-analyse maakt en vervolgens, indien nodig, een schok toe dient. Uitermate snel wanneer iedere seconde telt!


UW VOORDELEN

Ruim € 800,- korting
Voor de optimale combinatie, een Philips HS1 AED met 10 jaar service & onderhoud zit u al snel op € 2.598,-. Bespaar nu meer dan 30% en u betaalt slechts € 1.798,-

De AED voor iedereen!
Deze Philips AED kan niet fout bediend worden. De Philips HS1 is de enige AED ter wereld met een FDA-OTC certificaat. Deze goedkeuring bewijst: de Philips HS1 kan en mag door iedereen gebruikt worden. 

Gratis geleverd
De koerier neemt alle voorzorgsmaatregelen voor een hygiënische en veilige levering. Hij is direct gebruiksklaar!

Volledig ontzorgt
Optioneel kunt u voor een periode van 5 of 10 jaar (uw keuze), een service en onderhoudspakket bestellen.

De beste AED
De makkelijkste, snelste en meest betrouwbare AED in huis. Maak uw omgeving hartveiliger!


De Philips AED

Philips is wereldwijd een grote speler op het gebied van Healthcare en richt zich op de zorgbehoeften van mensen. Zij streven ernaar om innovatieve, intuïtieve en betaalbare oplossingen te bedenken. De AED is één van deze oplossingen en ze zijn dan ook niet voor niets marktleider op dit specifieke gebied.

De Philips HeartStart HS1 AED is hiervan de meest verkochte AED ter wereld. Hij heeft al vele prijzen gewonnen en komt bij diverse onderzoeken en wetenschappelijke studies als beste uit de test.

Deze Philips AED kan niet fout bediend worden. De Philips HS1 is de enige AED ter wereld met een FDA-OTC certificaat. Deze goedkeuring bewijst: de Philips HS1 kan en mag door iedereen gebruikt worden.  

 


Gebruiksvriendelijk en snel

De Philips HeartStart HS1 AED is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de intuïtieve handeling. Je trekt aan de hendel van de elektrodecassette of je drukt op de Start-knop. De AED zal direct starten met het geven van gesproken instructies. De elektroden “voelen” wanneer ze uit de cassette zijn gehaald en op het slachtoffer zijn geplaatst. Het toestel past zich vervolgens aan de snelheid van de hulpverlener aan.

Dankzij de Quick Shock-technologie kan er binnen 8,1 seconden een schok worden toegediend. Door deze snelheid daalt de door de borstcompressies verkregen bloeddruk minder hard dan bij andere AED’s. Een voldoende hoge bloeddruk verhoogt de kans op een succesvolle defibrillatie.


 Betrouwbaar

Dagelijkse zelftesten zorgen ervoor dat de Philips HeartStart HS1 AED uitermate betrouwbaar is. Deze zelftest gebeurt volledig automatisch en hoef je dus niets voor te doen. De AED controleert zichzelf op een aantal cruciale onderdelen:

 • De AED: software, circuits, omgevingstemperatuur en condensator (het onderdeel dat de stroomstoot afgeeft) en de stroomstoot zelf
 • De elektroden: aanwezigheid en werking/ kwaliteit
 • De batterij: resterende energievoorraad.

Service en onderhoud

Gedurende de contractperiode heeft u geen omkijken naar de Philips HS1 AED. ProCardio (leverancier van de AED) zorgt ervoor dat uw apparaat altijd gebruiksklaar is. Daarnaast heeft de Philips AED standaard 8 jaar fabrieksgarantie. Neemt u het service & onderhoudspakket voor 10 jaar erbij, dan krijgt u 2 jaar extra fabrieksgarantie. Wat kunt u o.a. verwachten wanneer u het extra onderhoudspakket aanschaft?

 • 24/7 bereikbaarheid bij een storing aan de AED
 • 24/7 bereikbaarheid na een inzet met de AED
 • Gratis ondersteuning bij vragen over o.a. apparatuur, inzet, storingen of accessoires
 • Vervangende materialen (elektroden en batterij) voor regulier onderhoud worden automatisch per post toegestuurd
 • De kosten voor de vervangende materialen zijn inbegrepen, geen factuur achteraf
 • Arbeidsloon en voorrijkosten bij storing of na inzet van de AED zijn inbegrepen

Introductiecursus en training

Na een training van leverancier ProCardio duurt de totale hulpverlening niet langer dan 3 minuten en stijgt de overlevingskans! Vergelijk het met autorijden. In je eigen auto rijd je direct weg, en in andermans auto moet je eerst 30 seconden rondkijken. Als iedere seconde telt, geeft een korte training een enorm rendement.

 • In 90 minuten leer je alle details van je eigen AED en de basisbeginselen van reanimatie
 • De training wordt verzorgt op locatie
 • Geschikt voor een groep t/m 20 personen.

ProCardio volgt de maatregelen die door het RIVM zijn opgesteld. Daarom worden de trainingen ingepland vanaf september 2020.

Mocht hier verandering in komen doordat het RIVM de maatregelen aanpast en u hebt een bestelling geplaatst inclusief training, dan krijgt u hierover persoonlijk bericht.


Back to top