Philips HeartStart HS1 AED

Overal en altijd een hartveilige omgeving

€ 999,- adviesprijs € 1.400,-

 • Meest verkochte, snelste en makkelijkste AED ter wereld
 • Betrouwbaar dankzij dagelijkse zelftesten
 • Compact en lichtgewicht, ook ideaal voor onderweg
 • Ook mét 5 of 10 jaar service & onderhoud verkrijgbaar

Gratis levering


World Restart A Heart Day

Op 16 oktober 2021 is het weer World Restart A Heart Day. Wereldwijd wordt er dan aandacht gevraagd voor het belang van reanimatie door omstanders in het geval iemand een circulatiestilstand krijgt. Instellingen en bedrijven in heel Nederland organiseren op deze dag activiteiten, zoals reanimatiedemo’s door de ambulancedienst en workshops om zelf te leren reanimeren en de AED te gebruiken. Dit jaar staat in het teken van de overlevers. Met de hashtag #CPRSavedMyLife worden online verhalen verzameld van mensen die door de inzet van burgerhulpverleners en omstanders er nu nog zijn.

Waarom is reanimatie door omstanders zo belangrijk?

De eerste 6 minuten zijn cruciaal. Omstanders zijn vaak eerder aanwezig dan de ambulancedienst. In deze kostbare minuten kunnen omstanders helpen, vooral omdat 70 procent van gevallen van een circulatiestilstand in en om het huis plaatsvindt. Daarom is de aanschaf van een AED-systeem zo belangrijk, want u kunt het verschil maken!

 


Voor gewone mensen, in ongewone situaties

De Philips HeartStart HS1 AED is de meeste verkochte AED ter wereld. En dat is niet zomaar. Het is namelijk de ideale AED voor thuis, op de boot, in de caravan of auto, of om mee te nemen op vakantie. Kortom, overal!

Hij is gebruiksvriendelijk en dankzij gesproken instructies begeleidt hij de hulpverlener stap-voor-stap door het reanimatieproces. Het een uitermate betrouwbare AED dankzij de dagelijkse automatische zelftesten.

In slechts 8,1 seconden kan de Philips HeartStart HS1 AED analyseren én een schok toedienen. Hiermee is het één van de snelste AED’s waardoor de overlevingskans tot wel 90% is.


UW VOORDELEN

Een unieke lage prijs!
Philips HS1 AED van €1.400,- voor €999,-
Deze prijzen zijn
inclusief BTW!

De AED voor iedereen!
Deze Philips AED kan niet fout bediend worden. De Philips HS1 is de enige AED ter wereld met een FDA-OTC certificaat. Deze goedkeuring bewijst: de Philips HS1 kan en mag door iedereen gebruikt worden. 

Gratis geleverd
De koerier neemt alle voorzorgsmaatregelen voor een hygiënische en veilige levering. Hij is direct gebruiksklaar!

Ook met 5 of 10 jaar service en onderhoud verkrijgbaar:
- Philips HS1 AED met 5 jaar service & onderhoud: normaal € 2.100,-. Bij ons slechts €1.399,-
- Philips HS1 AED met 10 jaar service & onderhoud: normaal € 2.800,-. Bij ons slechts €1.749,-

De beste AED
De makkelijkste, snelste en meest betrouwbare AED in huis. Maak uw omgeving hartveiliger!


De Philips AED - compact en licht  van gewicht!

Philips is wereldwijd een grote speler op het gebied van Healthcare en richt zich op de zorgbehoeften van mensen. Zij streven ernaar om innovatieve, intuïtieve en betaalbare oplossingen te bedenken. De AED is één van deze oplossingen, ze zijn dan ook niet voor niets marktleider.

De Philips HeartStart HS1 AED is hiervan de meest verkochte AED ter wereld. Hij heeft al vele prijzen gewonnen en komt bij diverse onderzoeken en wetenschappelijke studies als beste uit de test.

Deze Philips AED kan niet fout bediend worden. De Philips HS1 is de enige AED ter wereld met een FDA-OTC certificaat. Deze goedkeuring bewijst: de Philips HS1 kan en mag door iedereen gebruikt worden. 

Dankzij het lichte gewicht en de compacte vormgeving is de Philips HS1 AED ideaal voor thuis én onderweg. Thuis kunt u hem opbergen op een plek waar hij snel en makkelijk te pakken is maar geen ruimte in beslag neemt. Onderweg kan hij samen met uw persoonlijke spullen gemakkelijk mee op reis in de auto, boot of caravan. Altijd en overal hartveilig!


Gebruiksvriendelijk en snel

De Philips HeartStart HS1 AED is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de intuïtieve handeling. Je trekt aan de hendel van de elektrodecassette of je drukt op de Start-knop. De AED zal direct starten met het geven van gesproken instructies.
De hulpverlener wordt stap-voor-stap begeleidt op zijn of haar tempo.

Dankzij de Quick Shock-technologie kan er binnen 8,1 seconden een schok worden toegediend. Door deze snelheid daalt de door de borstcompressies verkregen bloeddruk minder hard dan bij andere AED’s. Een voldoende hoge bloeddruk verhoogt de kans op een succesvolle defibrillatie. Oftewel, de overlevingskans stijgt! 


 Betrouwbaar

Dagelijkse zelftesten zorgen ervoor dat de Philips HeartStart HS1 AED uitermate betrouwbaar is. De Philips HeartStart HS1 AED controleert zichzelf dagelijks op meer essentiële componenten dan iedere andere AED.

De zelftest gebeurt volledig automatisch, hier hoef je dus niets voor te doen. De AED controleert zichzelf op een aantal cruciale onderdelen:

 • De AED: software, circuits, omgevingstemperatuur en condensator (het onderdeel dat de stroomstoot afgeeft) en de stroomstoot zelf
 • De elektroden: aanwezigheid en werking/ kwaliteit
 • De batterij: resterende energievoorraad.

Service en onderhoud

Gedurende de contractperiode heeft u geen omkijken naar de Philips HS1 AED. ProCardio (leverancier van de AED) zorgt ervoor dat uw apparaat altijd gebruiksklaar is.

Philips biedt standaard 8 jaar fabrieksgarantie. Neemt u het service & onderhoudspakket voor 10 jaar erbij, dan krijgt u 2 jaar extra fabrieksgarantie.

Wat kunt u verwachten van een service & onderhoudspakket?

 • 24/7 bereikbaarheid bij een storing aan de AED
 • 24/7 bereikbaarheid na een inzet met de AED
 • Gratis ondersteuning bij vragen over o.a. apparatuur, inzet, storingen of accessoires
 • Vervangende materialen (elektroden en batterij) voor regulier onderhoud worden automatisch per post toegestuurd
 • De kosten voor de vervangende materialen zijn inbegrepen, geen factuur achteraf
 • Arbeidsloon en voorrijkosten bij storing of na inzet van de AED zijn inbegrepen

Back to top