PlayConnect draadloze streaming-ontvanger

Maak uw bestaande audioapparatuur ook draadloos

PlayConnect draadloze streaming-ontvanger
Adviesprijs: € 149,95 € 59,95
Excl. € 5,95 verzendkosten
Uitverkocht

Muziekliefhebbers met eigen HiFi-apparatuur kunnen ook van verbeterde draadloze streaming genieten zonder hun bestaande systeem te vervangen. PlayConnect verandert uw bestaande audioapparatuur in een draadloze streaming-ontvanger, waardoor ze onderdeel van het multiroom audiosysteem worden.

 

Delen via WhatsApp
Herinner mij later
Doorsturen als tip
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest

Lenco Playlink Multiroom hifisysteem

Al meer dan 70 jaar staat Lenco synoniem voor Zwitserse precisie op het gebied van hifisystemen. Het kwaliteitsmerk kenmerkt zich door zijn gebruiksvriendelijke producten met een innovatief design. Dit Lenco Playlink multiroom hifisysteem laat u van uw muziek genieten zoals nooit tevoren - alles vanuit de palm van uw hand. Speel uw favoriete muziek af in één of verschillende kamers, van de woonkamer tot de tuin. U heeft toegang tot uw muziekcollecties, internetradio en alle beschikbare online muziekdiensten. Kies een kamer, selecteer een nummer en druk op Play.

 

Multiroom - Muziek in elke kamer, draadloos
U heeft de muziek van de hele wereld in uw handen. PlayLink laat u uw luisterervaring bedienen via één simpele app - met behulp van uw smartphone of tablet. Kies één nummer voor één kamer, voeg kamers samen of stream muziek in uw hele huis. Word één met uw muziek door uw woning aan te sluiten op uw muziek. Meerdere kamers, veel muziek, voor elke stemming. Het is uw keuze. Dit gebruiksvriendelijke systeem is eenvoudig te installeren en de PlayLinkapplicatie is eenvoudig in gebruik. Onderdeel van het AllPlay™ smartmedia-platform (aangedreven door Qualcomm®), het PlayLink-systeem voegt zich bij de nieuwe generatie producten die de manier waarop mensen leven zal veranderen. Welkom in het verbonden huis van de toekomst.

 

Levering: 5 werkdagen

Lederen design bureaustoel
Van € 379,95 € 179,95
Luxe boxspringcombinatie (diverse maten)
€ 399,00
Moduleerbare hoekbank met slaapfunctie
Van € 999,00 € 499,00