Mysoda Woody Grey

Maak van kraanwater bruisend water en/of frisdrank

Normale prijs 79,99 Speciale prijs 49,99
Uw korting: 38%
Uitverkocht
SKU
202104150105
Verzendkosten 5,95

Met dit Scandinavische bruiswatertoestel Mysoda Woody maakt u zelf van kraanwater bruisend water en/of frisdrank in een handomdraai! De MySoda Woody, ontworpen in Finland, is niet gemaakt van plastic maar van biocomposiet op houtbasis, waarvan de productie bijna volledig is gebaseerd op hernieuwbare grondstoffen. Met het bruiswatertoestel van Mysoda bent u op een stijlvolle manier bewust bezig met het milieu. Door zelf uw bruiswater te maken verbruikt u namelijk minder plastic van frisdrankflessen. Mysoda heeft als doel om u te helpen bruisende momenten te creëren die de hulpbronnen van de planeet niet roekeloos belasten. Daarom hebben ze ervoor gekozen om bruiswatermakers te bouwen van duurzaam biocomposiet in plaats van fossiel plastic. Recent heeft dit apparaat nog een Red Dot Design Award gewonnen (2021)! De Woody is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren die allemaal een unieke afwerking hebben met subtiel zichtbare houtvezels.

 • Maak zelf uw frisdrank of bruisend water
 • Gemaakt van duurzaam biocomposiet
 • Het stijlvolle ontwerp past in elke keuken
 • Niet meer nodig om in voorverpakt plastic bruiswater en frisdrank te kopen
 • Red Dot Design Award Winner 2021
 • Eenvoudige bediening

Gemaakt van duurzaam biocomposiet
Mysoda is de meest milieuvriendelijke manier om van uw bruisend water te genieten. Mysoda Woody wordt gemaakt van biocomposiet wat voor bijna 100% wordt vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Het is net zo sterk als plastic, maar is dus niet schadelijk voor de planeet. Het is 60% polypropyleen (gemaakt van ruwe tallolie) en 40% houtvezel. Beide grondstoffen zijn bijproducten van zagerij- en pulpindustrieën en daarom hoeven er geen bossen meer te worden gekapt.

Goed voor het milieu
Door zelf uw bruiswater te maken, is het niet meer nodig om in voorverpakt plastic het bruiswater en frisdrank in de supermarkt te kopen. Hiermee verbruikt u een stuk minder plastic en bij langdurig gebruik verdient het bruiswater zichzelf ook nog eens terug! Daarnaast is het bruiswater een leuke manier om uw eigen frisdrank te maken, waardoor het leuker en makkelijker wordt om op een dag meer water te drinken.

Gemakkelijk te bedienen
Hoe maak je dat sprankelende water dan? Simpelweg door de fles in de sodamaker te klikken, en op de knop te drukken, Mysoda doet de rest. MySoda heeft geen elektriciteit nodig en is stil in gebruik.

CO2 gas cilinder
Het apparaat werkt op een CO2 gas cilinder, deze wordt standaard meegeleverd met het apparaat. Alle in de markt verkrijgbare CO2 gas cilinders passen op dit bruiswatertoestel. Wist u dat één CO2-cilinder tot wel 60 liter bruisend water maakt? Laat de plastic flessen bij de supermarkt en begin thuis zelf met het maken van uw favoriete drankjes. Ook kunt u gebruik maken van de verschillende ruil cilinders die breed in de markt verkrijgbaar zijn (inmiddels ook bij grote supermarktketens).

Specificaties:

 • Afmetingen (LxBxH) 27x15,3x40,8 cm
 • Incl. cilinder, goed voor 60 L bruiswater
 • Incl herbruikbare fles van 1 liter (niet vaaswasbestendig)
 • Niet elektrisch
 • Verbruik minder plastic door zelf je bruiswater te maken
 • Het compacte en stijlvolle bruiswatertoestel past overal in de keuken en heeft geen snoer
 • Op het bruiswatertoestel passen standaard CO2 gas cilinders (ook van andere bruiswatermerken)
 • 2 jaar garantie

Wat zit er in de doos?
Het pakket bestaat uit: 1x Woody bruiswatertoestel, 1x herbruikbare cilinder C02 60 liter, 1x herbruikbare waterfles van 1 liter

Specificaties

ODO

ODO
Kies uw kleurGrey
Levertijd: 2-3 werkdagen
Back to top