Mujjo Touchscreen handschoenen

Prachtig design van Nederlands merk

Normale prijs 49,95 Vanaf 19,95
Op voorraad
SKU
HA20201224011993
Verzendkosten 5,95

Nu het kouder wordt, dragen we allemaal graag handschoenen. Echter kunnen we met de meeste handschoenen onze telefoon niet meer bedienen en dat kan soms erg onhandig zijn. Daarom ontwikkelde het Nederlands merk Mujjo jaren geleden al 's werelds eerste handschoen met touchscreen functionaliteit. Bij deze lijn van Mujjo is naast de functionaliteit ook gedacht aan een prachtig design. De handschoenen bieden een uitstekende isolatie en zijn windbestendig. Daarnaast zijn de handschoenen uitgerust met zachte fleece aan de binnenkant en de elastische band sluit nauw om de pols zodat er geen koude lucht naar binnen kan dringen. De Mujjo handschoenen zijn voorzien van een speciale stof waarmee u touchscreen-schermen kunt bedienen. Bovendien is elke 'vinger' van de handschoen uitgerust met deze technologie, zodat u ook daadwerkelijk met elke vinger touchscreen-schermen kunt bedienen. De handschoenen werken op alle capacitieve touchscreen-apparaten van iPhones tot Samsung Galaxy telefoons. 

  • Toushscreen handschoenen
  • Gebruik uw smartphone in de kou
  • Neem uw telefoon op bij elke temperatuur
  • Prachtig strak design
  • Met zachte fleece aan de binnenkant
  • Topkwaliteit van Nederlandse bodem

Let op! De handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Scroll door onze afbeeldingen en bekijk welke maat het beste bij u past.

Over Mujjo

Mujjo is begonnen als producent van gebreide handschoenen die ook op touchscreens werkten. Zo konden gebruikers hun telefoon bedienen zonder koude handen te krijgen. Dit Nederlandse merk probeert elk artikel zo simpel mogelijk te houden en functionaliteit staat op één. Hierdoor blinken de ontwerpen uit in eenvoud. Met oog voor detail dus kwaliteit gegarandeerd!

Levertijd: 1-3 werkdagen
Back to top