Giorgio Locatelli Made at home

+ gratis eikenhouten serveerplank t.w.v. €11,95

Normale prijs 29,99 Speciale prijs 19,95
Uw korting: 33%
Uitverkocht
SKU
97890595683411993
Verzendkosten 4,95

Made at Home van Locatelli is een kleurrijke verzameling van de gerechten die deze onvolprezen meester van de moderne Italiaanse keuken dagelijks deelt met familie, vrienden en zijn 'andere' familie, het team van het vermaarde Londense restaurant Locanda Locatelli. Van hartverwarmende Toscaanse tomatensoep en de lievelingssalade van zijn vrouw Plaxy, met wortel, appel en munt, tot de zaterdagse personeelsmaaltijd uit het restaurant (pizza!), rundvlees-en-aardappelstoof zoals zijn grootmoeder die altijd maakte en de baci di dama - 'dameszoenen' van amandel en chocolade - uit zijn kindertijd: dit zijn de verse, heerlijke maaltijden die Giorgio Locatelli thuis op tafel zet.

'Ik voel mij op meerdere plekken thuis'.
Voor mij is thuis Noord-Italië, waar ik mijn jeugd doorbracht. Thuis is Londen, waar ik woon en werk in mijn restaurant Locanda Locatelli. Met mijn collega's die als een familie voor mij zijn. En thuis is nu ook Puglia, Zuid-Italië, waar op een klif boven de zee ons vakantiehuis staat. Dit boek is een verzameling van alle gerechten waarvan ik thuis altijd geniet met de mensen om wie ik geef. We eten de favoriete salade van mijn vrouw Plaxy (met wortel, appel, chili en munt), Toscaanse tomatensoep, frisse lenterisotto met gorgonzola, een hele gebakken vis, de ossobuco van mijn grootmoeder en de baci di dama, de chocolade 'dameszoenen' die me doen herinneren aan mijn kinderjaren.'

Giorgio Locatelli is een van de bekendste Italiaanse chefs. Hij begon in 2002 zijn restaurant Locanda Locatelli in Londen, dat met een Michelinster werd bekroond. Zijn boek Made in Italy werd in 2007 alom geprezen als hét nieuwe standaardwerk over de Italiaanse keuken.

Nu inclusief gratis eikenhouten serveerplank (38cm) t.w.v. €11,95

Deze beukenhouten plank van Puur Hout is gestoomd, waardoor het stabieler wordt en minder snel vervormt door invloed van vocht of temperatuurwisselingen. Puur Hout is niet alleen geschikt als stoere snijplank in de keuken (voedsel-safe), maar geeft ook op tafel karakter aan de hapjes en gerechten die erop geserveerd worden. Afgewerkt met een stoer ophangtouwtje.

Specificaties:

  • Taal: Nederlands
  • Bindwijze: Hardcover
  • Afmetingen: 28 x 20,2 x 3,3 cm
  • Aantal pagina's: 320 pagina's
  • Met illustraties 
Laatste voorraad: direct leverbaar
Back to top