Verloopt op 14 juni 23:59

H&Y M-Series Starterkit met magnetische filters

Ideale starterkit voor liefhebbers van natuurfotografie

Normale prijs 349,00 Speciale prijs 229,95
Uw korting: 34%
Op voorraad
SKU
202106100201
Verzendkosten 5,95

Deze M-series filterstarterkit van H&Y is geschikt voor alle spiegelreflexcamera’s (DSLR - digital single-lens reflex). Met de filterstarterkit kunt u gemakkelijk en creatief aan de slag om die mooie natuurfoto’s vast te leggen. Deze starterkit bevat namelijk een aantal praktische filters om bijvoorbeeld prachtige landschappen met scherpe contrasten te fotograferen of creatieve effecten in water- en luchtpartijen in uw foto te creëren. U kunt het duidelijke verschil en het prachtige eindresultaat zien in de voorbeeldfoto’s. Het mooie aan het filtersysteem van H&Y is het gebruikersgemak. H&Y heeft namelijk een eenvoudig maar slim bevestigingssysteem ontwikkeld op basis van magneten. U hoeft geen ingewikkelde handelingen uit te voeren, want de filters zijn namelijk eenvoudig en snel vast te klikken op de houder. Met een simpele draaiknop zet u de glazen filters vast op de houder en kunnen er hierdoor niet afvallen. De magneten zitten verwerkt in het framewerk rondom de filter en natuurlijk in de houder. Hierdoor kunt u zelfs meerdere magnetische filters op elkaar plaatsen. Aan de voorkant van de houder zit een ruimte waarin u een ronde 82mm filter kan schroeven. Heeft u een lens met een andere diameter dan 82mm , dan kunt u één van de drie meegeleverde verloopringen (67, 72 en 77 mm) gebruiken. Heeft u al vierkante en rechthoekige filters, dan kunt u die ook gebruiken met de M-Series filterhouder. U heeft dan alleen het los verkrijgbare magnetische frame van H&Y nodig. Dit frame klikt u om uw bestaande filters heen, om ze vervolgens op de meegeleverde H&Y houder te kunnen gebruiken. Dit magnetische frame is beschikbaar in 100x100 mm en 150x100 mm.

 • Ideale filterstarterkit voor liefhebbers van natuurfotografie
 • Werkt eenvoudig en snel door magnetisch bevestigingssysteem
 • Realiseer scherpe contrasten of creatieve effecten in water- en luchtpartijen
 • Inclusief de drie meest gebruikte filters, filterhouder, verloopringen en tas
 • Zeer goede glaskwaliteit

De starterkit bestaat uit het volgende:

 • Filterhouder met een magnetisch frame
 • ND8 filter: vierkant (100x100mm) - 3 stops (= 8 keer langere sluitertijd)
 • ND64 filter: vierkant - 6 stops (= 64 keer langere sluitertijd)
 • GND8 grijsverloopfilter: rechthoekig (150x100mm) – verloop van 0 naar 3 stops
 • Filter pouch
 • 3 adapterringen in de maten 67-82mm, 72-82mm en 77-82mm

Waarom werken veel fotografen met grijsfilters?
Onze ogen kunnen heel goed (grote) contrasten onderscheiden, maar een camera kan dit niet. De sensor van de camera kan simpelweg niet werken met grote lichtverschillen. Daarom is vaak de lucht overbelicht of de voorgrond te donker. U heeft vast en zeker eens die mooie zonsondergang of die zonnestralen die door de wolken schieten, proberen vast te leggen. Waarschijnlijk was het resultaat teleurstellend en kon u niet de dynamische lucht terugzien op de foto. Waarschijnlijk was de lucht goed belicht maar de voorgrond te donker of de voorgrond goed belicht maar de lucht daarentegen te wit. Om een goed resultaat te bereiken heeft u, vooral overdag, langere sluitertijden nodig. Grijsfilters zijn compleet donker en hebben de werking om de sluitertijden langer te maken. Hierdoor krijgt u die dynamische lucht, worden auto’s gekleurde strepen en bij zeer lange sluitertijden worden wandelende mensen zelfs niet meer zichtbaar op de foto. Een grijsverloopfilter is aan de bovenkant grijs en aan de onderkant transparant. Met dit filter kunt u het helderheidsverschil tussen de lichte lucht en het landschap terugbrengen, waardoor zowel het landschap in de voorgrond als ook de lucht een goede dekking krijgt. Ook kunt u een mooie wolkenlucht nog meer aanzetten. Het filter kunt u in de houder op en neer bewegen totdat de grijze rand mooi tegen de horizon aansluit. Dus hoe donkerder het glas, hoe langer de sluitertijden worden.

H&Y
H&Y werd in 2009 opgericht in Hong Kong en is uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige camerafilters. Inmiddels heeft H&Y verschillende patenten op haar naam staan en levert het bedrijf ook onderdelen aan verschillende bekende merken. De H&Y filters worden veel gebruikt door professionele- en hobbyfotografen over de hele wereld.

Specificaties:

 • Merk: H&Y
 • Model: M-series
 • Type: Starterkit
 • Breedte: 60 mm
 • Lengte: 160 mm
 • Hoogte: 210 mm
 • Geschikt voor: DSLR Camera (digital single-lens reflex camera)
 • Gewicht: 571 gram
 • Materiaal: Glas
 • Kleur: Zwart
Verzendinformatie
Besteld
Er kunnen nog bestellingen worden geplaatst op
Einde verkoop: 14 juni 2021
Wij gaan de verkochte producten inkopen bij onze leverancier
Levering
Tussen 17 juni en 22 juni 2021
De aanbieding is actief
Wij wachten op de levering aan ons warehouse
Verzending
Levering
Besteld
Er kunnen nog bestellingen worden geplaatst op
De aanbieding is actief
Einde verkoop: 14 juni 2021
Wij gaan de verkochte producten inkopen bij onze leverancier
Wij wachten op de levering aan ons warehouse
Verzending
Levering
Tussen 17 juni en 22 juni 2021
Levering
Back to top