Verloopt op 9 augustus 23:59

GVB golfcursus

Haal uw Handicap 54 / GVB: 1 of 2 personen

Normale prijs 210,00 Vanaf 39,00
Op voorraad
SKU
HA2020051601
Gratis thuisbezorgd

Haal in twee dagen je Golfvaardigheidsbewijs op 15 locaties in Nederland. Doe mee en sla je slag op een van onze toplocaties in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Breda, Zwolle, Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn en Eindhoven. De beste, leukste en meest laagdrempelige GVB Golfcursus van Nederland!

Reserveer nu en profiteer van maar liefst € 170,- korting!

 • 12 uur golfles in twee dagen
 • Inclusief leenclubs en oefenballen
 • Inclusief baanles
 • Geschikt voor alle leeftijden, geen ervaring nodig
 • Geen praktijkexamen en eenvoudige theorie
 • Samenvatting van de Golfregels en online oefenexamens
 • Optioneel: theorieles van 2 uur met heerlijke soep en broodjes
 • Registratie bij de Nederlandse Golf Federatie
 • Les van de beste professionals op de mooiste locaties
 • Meteen zelfstandig spelen op alle golfbanen in Nederland
 • Gegarandeerd snel, simpel en heel veel FUN!

Bestel nu je kortingscode en reserveer je cursus op een datum en locatie naar keuze via https://www.golfpro-motion.nl/inschrijven/

Adviesprijs € 210 p.p.

€ 39,00 voucher voor 1 persoon

€ 75,00 voucher voor 2 personen

* Let op: Plus registratie- en examengeld

Inhoud van de cursus

De Tweedaagse cursus bestaat uit twee hele dagen (van 10:00-16:30u) golfles en wordt gegeven op twee aaneengesloten dagen, zowel doordeweeks als in het weekend op 15 golfbanen in heel Nederland. Tijdens de cursus zie je alle hoeken van de golfbaan. Chippen, putten, pitchen én de swing, etiquette- en veiligheidsregels worden behandeld en natuurlijk ga je ook echt de baan in om een oefenronde te spelen. De cursus is inclusief alle benodigdheden, je hoeft zelf niets mee te nemen.

De cursus is exclusief:

€ 60 Examengeld voor het theorie-examen - € 79 voor de Registratie van je GVB, de aanvraag van de NGF Baanpermissie en lidmaatschap van de Nederlandse Golf Federatie (verplicht en noodzakelijk om je GVB aan te vragen en toegang te krijgen tot de Golfbanen in Nederland)

Succes garantie

Na de cursus ontvang je een landelijke NGF-Baanpermissie en lidmaatschapspas, mag je zelfstandig spelen op de Nederlandse Golfbanen en ben je klaar om je eerste handicap te gaan halen. 100% gegarandeerd!

Geen praktijkexamen en eenvoudige theorie

Je hoeft geen praktijkexamen te doen en met de samenvattingen en online oefenexamens die je van ons ontvangt is het theorie-examen kinderspel. Wil je een extra steuntje in de rug? Doen dan mee aan onze twee uur durende theorie uitleg, inclusief soep en broodjes.

Registratie van jouw Handicap / GVB

Jouw Baanpermissie of Handicap wordt geregistreerd bij de Nederlandse Golf Federatie tot 1 januari 2023 en is daarna maandelijks opzegbaar. Je GVB is wereldwijd erkend en geeft toegang tot alle golfbanen in binnen- en buitenland.

Over Golf Pro-Motion

Golf Pro-Motion is een landelijke Golfclub, onderdeel van de Nederlandse Golf Federatie en werkt alleen met de allerbeste locaties en gediplomeerde professionals. Na de GVB Cursus kun je meedoen aan allerlei leuke activiteiten en profiteren van kortingen op vervolglessen, trainingen, wedstrijden, reizen, evenementen en meer.

DOE NU MEE AAN DE BESTE EN LEUKSTE GVB CURSUS VAN NEDERLAND!

Bekijk alle mogelijke data en locaties op https://www.golfpro-motion.nl/inschrijven/

Bestel nu jouw kortingscode en reserveer hiermee uw cursus op een datum en locatie naar keuze via https://www.golfpro-motion.nl/inschrijven/. Heb je een code voor meerdere personen? Meld dan iedere deelnemer afzonderlijk aan.

U kunt na betaling direct reserveren met uw ordernummer. Deze vindt u op uw orderbevestiging en in uw mailbox (binnen 30 seconden). Reserveer via https://www.golfpro-motion.nl/inschrijven
Back to top