Down to Earth Coffee Table Book

Genummerde limited edition + dvd

Normale prijs 49,99 Speciale prijs 39,95
Uw korting: 20%
Uitverkocht
SKU
87193261881021993
Verzendkosten 2,95

Een koppel en hun drie jonge kinderen verlaten hun kosmopolitische leven en reizen de wereld rond op zoek naar een nieuwe kijk op het leven. Tijdens hun vijfjarige reis leven ze samen met enkele van de oudste inheemse gemeenschappen op de planeet. Ze leggen hun ontmoetingen met de oudere stamleden vast die nog nooit eerder zijn gefilmd of geïnterviewd. Zonder crew of schema, slechts één rugzak en één camera per stuk. En de nieuwsgierigheid om te luisteren. 

Inspiratie en hoop op een toekomstige wereld. 

Down to Earth is een spiegel voor de mensheid, een aangrijpende en tijdige reflectie op onze 'beschaafde' wereld. De film, op de bijgeleverde DVD, nodigt ons uit om de wereld te zien door de ogen van de Earth Keepers. Het neemt ons mee op een innerlijke reis, die ons opnieuw verbindt met de bron en het wederzijdse pad dat we bewandelen. Na eeuwenlang onder de radar van onze moderne samenleving te hebben geleefd, zien de Earth Keepers dat het nu tijd is om een stap voorwaarts te zetten en hun inzichten te delen met degenen die bereid zijn te luisteren. Down to Earth is zowel een wake up call als een heropleving van de hoop voor onze toekomstige wereld.

De mooiste foto’s van een reis op zoek naar de Earth Keepers zijn geselecteerd en daar is dit prachtige fotoboek uit voortgekomen. Wat zijn de lessen die we van hen kunnen leren? Het zijn er veel en dit boek met tekst uit de film is bedoeld om u blijvend te herinneren aan hun collectieve wijsheid. U draagt hiermee bij aan de belangrijke missie om het Down to Earth gedachtengoed te verankeren en mensen te ondersteunen als Earth Keepers verantwoordelijkheid te nemen voor eigen impact.

Levertijd: direct leverbaar
Back to top