1375-0631 BOXY Camera Rambler Black

Gemaakt van de hoogste kwaliteit eco-leer

Normale prijs 79,95 Speciale prijs 49,95
Uw korting: 38%
Op voorraad
SKU
2021120401041993
Verzendkosten 5,95

De Boxy Camera tas van MYoMY is een elegante en klassieke tas in een modern jasje. Het Nederlandse tassenmerk MYoMY (2007) werd bekend met haar iconische MY PAPER BAG design. Het duurzame alternatief voor de welbekende papieren draagtas. Inmiddels brengt MYoMY verschillende tassen en accessoires op de markt met als doel om de wereld een stukje eerlijker en gelijkwaardiger te maken. Als Social Enterprise en gecertificeerde B Corporation doet zij dit door intensief samen te werken met changemakers in Bangladesh en India. Fair trade geproduceerd, met respect voor de natuur, en een tijdloos design dat jaren meegaat. 

Gemaakt van de hoogste kwaliteit eco-leer

De tas is  gemaakt van hoge kwaliteit LWG-gecertificeerd eco-leer dat is vervaardigd met zo min mogelijk verspilling van water en zorgvuldig geselecteerde chemicaliën, die continu worden hergebruikt. Door water en afvalstromen te zuiveren en zo veel mogelijk te drogen via natuurlijk zonlicht vermindert MYoMY het energieverbruik. De binnenzijde van de tas is gemaakt van 100% canvas uit gerecycled plastic flessen.

Fair trade productie

De Boxy Camera tas is Fair trade geproduceerd in Bangladesh en India, waar de medewerkers werken voor een eerlijk loon en in veilige werkomstandigheden. MYoMY werkt sinds 2017 samen met Leatherina in Bangladesh: een inspirerende WFTO-gecertificeerde productiepartner. Oprichter Taslima Miji, die haar fabriek begon met de hulp van RVO en MYoMY na de instorting van Rana Plaza, ziet het als haar missie om een positieve impact te maken op de wereld om haar heen. De werknemers in het atelier zijn bijna de helft vrouw. Stichwell is een echt familie bedrijf uit India dat is opgericht in 1992. De fabriek biedt circa 780 eerlijke banen waar mannen en vrouwen samenwerken onder goede werkomstandigheden.

Over het merk MYoMY

Sinds 2021 is MYoMY een B Corp gecertificeerde organisatie. Gecertificeerde B Corporations zijn ondernemingen die balans zoeken tussen winst en betekenis, en die door een intensieve keuring zijn gegaan op basis van duurzaamheid, ethiek en transparantie.

Onderhoud

Het leer heeft een natuurlijke look en feel, met karakteristieke werkingen op het leer. Zo is iedere tas anders. Spuit hem in met een beschermende spray die geschikt is voor leer om de 6 maanden zodat hij op het begin niet afgeeft, en hij beschermt is tegen vuil en water. Na verloop van tijd wordt leer nog unieker. 

Specificaties:

  • Kleuren: zwart, taupe, off-black/antraciet, mid-brown/bruin
  • Hengsel: afneembaar en verstelbaar
  • Laptopvak: Nee
  • Materiaal: Eco leer
  • Collectie: MY BOXY BAG
  • Afmetingen:10 x 17 x 5 cm

Specificaties

ODO

ODO
Kies uw kleurZwart
Levertijd: 1-3 werkdagen
Back to top